Όταν ο Βλάσης Μπονάτσος ρωτούσε χαρούμενος τον Χασάπη των Βαλκανίων Μλάντιτς «Τι ζώδιο είσαι;»

Όταν ο Βλάσης Μπονάτσος ρωτούσε χαρούμενος τον Χασάπη των Βαλκανίων Μλάντιτς «Τι ζώδιο είσαι;» Facebook Twitter
4

Ο Σέρβος σφαγέας Ράτκο Μλάντιτς καταδικάστηκε χτες στη Χάγη για τις δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες αμάχων. Είναι ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον ρόλο του στις σφαγές και την επιχείρηση εθνοκάθαρσης, κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας. Ο Μλάντιτς αποδείχτηκε πως ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τον φόνο χιλιάδων ανθρώπων και του είχαν απαγγελθεί 11 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για γενοκτονία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου...

Όλα αυτά ήταν λίγο πολύ γνωστά και τη δεκαετία του '90 στην Ελλάδα, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, γιατί οι Σέρβοι ήταν «αδέρφια μας», άσε που πίστευαν και στην ίδια θρησκεία με μας, οπότε ό,τι και να έκαναν θεωρούσαμε ότι είχαν δίκιο.

Τόση ήταν η αγάπη για τους Σέρβους (είτε ήταν αθώοι είτε ήταν σφαγείς και δολοφόνοι) που στην ελληνική τηλεόραση όχι απλά τους δικαιολογούσαμε, αλλά τους αγιοποιούσαμε κιόλας.

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ

Mικροπράγματα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Καταρχήν είμαι ιδρυτής, Ελληνοσερβικής Αδελφότητας που αριθμεί χιλιάδες μέλη. Του Σέρβους, τους γνωρίζω όσο καλά ξέρω και τους Έλληνες και τους λατρεύω για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν υπάρχει χρόνος να αναλυθούν.Οι Σέρβοι, ήταν και είναι, αδερφοί μας. Τώρα αν αυτός ο θρησκευτική και ιστορική αδελφότητα ενοχλεί, έχει προφανώς να κάνει με πολιτικές πεποιθήσεις ή ότι άλλη δικαιολογία, υπάρχει στο κεφάλι του καθένα, είτε αφορά απέχθεια στην θρησκεία, αλλεργία στον πατριωτισμό, είτε, δεν γουστάρει ρε παιδί μου Σέρβους γενικότερα.Στους δρόμους τότε, βγήκαν άπαντες. Αυτό το γράφω, επειδή αναφέρθηκε το "Οι δεσμοί αίματος του ελληνικού με τον "Σερβικό εθνικισμό και της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς με τη Χρυσή Αυγή". Ναι πήγαν κάποιοι εθνικιστές και ΧΑγίτες να πολεμήσουν τότε υπέρ των Σέρβων (5, 10, 15; και πολλούς λέω) αλλά να θυμίσω, στους νεώτερους, ότι η ΧΑ ήταν ένα κόμμα του μηδέν κόμμα κάτι % τότε. Η σύνδεση εθνικισμού λοιπόν και της γενικότερης εξέγερσης κατά του ΝΑΤΟ, είτε ήταν διοργανωμένη από το ΚΚΕ, είτε τον Δεξιό, είτε την τελευταία γριά ή θείτσα που πιστεύει στον Χριστούλη και στην Παναγίτσα που ήταν καθολική, ΔΕΝ παίζει.Αγριότητες, διαπράχτηκαν και από τις 2 πλευρές. Καλώς ή κακώς, αυτά έχει ο πόλεμος, μάχες χωρίς νεκρούς αθώους, αμάχους, πολίτες και παιδιά, δεν υφίσταται. Τα όπλα σκοτώνουν, τα drones σκοτώνουν, οι cruise σκοτώνουν, ότι κάνει σαματά, σκοτώνει, είτε το διαπράτει ο Σέρβος πατριώτης τότε είτε, ο uncle Sam, που τα έχει κάνει λαμπόγυαλο στην Μ.Α. και σε όλη την υδρόγειο. Να ο Mladic, δεν ήταν άγγελος, ήταν όμως πατριώτης. Ρωτήστε και κανέναν Σέρβο και ειδικότερα, Σέρβους της Βοσνίας, τι υπέστησαν και οι ίδιοι! Διαβάστε και ψάξτε, περί αναλόγων ακροτήτων, με αποκορύφωμα, την πώληση ΟΡΓΑΝΩΝ Σέρβων αιχμαλώτων πολέμου. Αυτά βέβαια, δεν τα αναφέρουν τα Δυτικά μέσα, που παρότι Δεξιός και μάλιστα συντηρητικός όσο δεν πάει, όχι ρε φίλε δεν γούσταρα, που το ΝΑΤΟ έριχνε βόμβες ουρανίου σε κατοικημένες περιοχές και ο καρκίνος εκεί πλέον ΘΕΡΙΖΕΙ! Δεν γούσταρα που για άλλη μια φορά στην γειτονιά μας, έκαναν το νταβατζιλίκι τους στο όνομα της Δημοκρατίας και καλά για να προωθήσουν δικές του ατζέντες! Αυτά, επαναλαμβάνω, δεν τα γράφει ένας αριστερός τύπου "Vernedead" (αναγνώστης της LIFO), αλλά o Heuristic, ένας δεξιός.Ελπίζω να δημοσιευτεί.Косово је Србија.Ζήτω, η Ελληνοσερβική φιλία!
Αυτό για τα όργανα που αναφέρει ο Heuristically, δεν τα έχει βγάλει από το μυαλό του, τα έχει γράψει η Καρλα Ντελ Πόντε που κυνήγησε όσο κανείς άλλος τον Μιλόσεβιτς και τον δίκασε στο ειδικό δικαστήριο της Χάγης.Οι σφαγές που έγιναν στο σλαβικό πληθυσμό ήταν μεγάλες και αποκρύφτηκαν εντέχνως. Στο πόλεμο της Βοσνίας μην ξεχνάμε ότι είχαν συμμετάσχει και οι μαχητές της Αλ Καιντα.Εν πάση περιπτώσει ο στόχος επετεύχθη. Ένα ακόμη προτεκτοράτο ιδρύθηκε στην καρδιά των Βαλκανίων.