Η εμπειρία ενός πρωτάρη στο Άγιο Όρος, και οι μαγευτικές εικόνες που τράβηξε με drone

Η εμπειρία ενός πρωτάρη στο Άγιο Όρος, και οι μαγευτικές εικόνες που τράβηξε με drone Facebook Twitter
0

Πάνω είναι ένα πολύ όμορφο και σπάνιο βίντεο από ένα μέρος που πολλά ακούμε για αυτό όμως πολύ σπάνια έχουμε την δυνατότητα να δούμε εικόνες. Πόσω μάλλον τραβηγμένες από drone.

O Κωνσταντίνος Κλειτσογιάννης μας μιλάει για την εμπειρία του και πώς τελικά κατάφερε να καταγράψει αυτό το βίντεο:

«Περίμενα αυτό το τηλέφωνο από καιρό.''Ετοιμάσου...Θα πάμε για 1 εβδομάδα'' μου είπε και κόντεψα να λιποθυμήσω. Είχαμε κανονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν το ταξίδι στο Άγιο Όρος με τον φίλο μου τον Απόστολο αλλά πάντα κάτι συνέβαινε και ματαιώνονταν. Και τώρα τι; Τι να πάρω μαζί μου; Έχω 3 μέρες να ετοιμαστώ.Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω την πρόγνωση του καιρού...Θαυμάσια!...Ο καιρός θα είναι καλός... Ίσως τις 2 τελευταίες μέρες να βρέξει, αλλά ελπίζω μέχρι τότε να έχω αρκετό υλικό. Άρχισα να ετοιμάζομαι και την τελευταία μέρα συνειδητοποίησα ότι έχω μία τεράστια βαλίτσα με τον εξοπλισμό και ένα μικρό σάκο με ρούχα....Ε, και; Το βασικότερο είναι να πάρω ωραία πλάνα, είπα μέσα μου.»


Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ