Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Άδωνις πουλάει νανοβιονικά γιλέκα με 119 ευρώ όταν στο ίντερνετ κάνουν μόνο 79

Ο Άδωνις πουλάει νανοβιονικά γιλέκα με 119 ευρώ όταν στο ίντερνετ κάνουν μόνο 79 Facebook Twitter
3

Ρε παιδιά, εντάξει. Στις πολιτικές εκπομπές που του παίρνουν συνέντευξη (και άρα δεν φωνάζει) μπορεί τουλάχιστον να πει δυο επιχειρήματα και να ταπώσει αντιπάλους -είναι γεγονός πως στα πάνελ και στη Βουλή είναι πάντα διαβασμένος. Στις δικές του εκπομπές όμως γιατί μεταλλάσσεται έτσι; Και κυρίως, ως αντιπρόεδρος κόμματος που θέλει να είναι σοβαρό, γιατί συνεχίζει τις εκπομπές και τις τηλεπωλήσεις; (Δεν δέχομαι το «δεν είμαι πλούσιος». Κι άλλοι δεν είναι πλούσιοι και συγκρατούνται, πόσω μάλλον που δεν παίρνουν μισθό βουλευτή αλλά 500 ευρώ.)

Μετά από όλα τα βιβλία που -τσιρίζοντας- έχει πουλήσει, τώρα πουλάει Νανοβιονικά Γιλέκα με τα πιο υπερβολικά και σαχλά επιχειρήματα.

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Για πολλοστή φορά το πρόβλημα είναι ο Άδωνις που εργάζεται και ο όχι πχ:- ο Βουλγαράκης που έχει αποκτήσει άπειρα ακίνητα (εκατόν τόσα) όντας απλά βουλευτής (ναι, ναι ο γνωστός που χαιρόταν με το σύνθημα "γ_ _ _ _ _ _ς τον π_ _ _ _η τον Γιωργάκη Βουλγαράκη Βουλγαράκη")- ο Καραμανλής που η μόνη εργασία που έχει κάνει πτώχευσε τη χώρα, διότι κατά τα λοιπά είναι απλά διαχειριστής του τίτλου "Καραμανλής"- η Φώφη η οποία έλαβε σύνταξη από την ΕτΕ για λόγους υγείας στα 47 της μη δυνάμενη να εργαστεί (απόλυτα ανθρώπινο, σεβαστό και κατανοητό αυτό) αλλά τώρα μπορεί να σώσει τη χώρα- ο Λιάπης (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είχε 60.000 σταυρούς, άρα 60.000 από εμάς διάλεξαν όχι μόνο ΝΔ αλλά Λιάπη), ο οποίος είναι αγνώστων λοιπών στοιχείων αναφορικά με την εργασία του- ο Αχ. Καραμανλής που η μόνη δουλειά που είχε κάνει ήταν να είναι αδερφός του Εθνάρχη και να κεφαλαιοποιεί insiders' info για δεκαετίες- ο Λαφαζάνης ο οποίος ακόμα δουλεύει ως παρεμποδιστής πλειστηριασμών (είναι στο ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕΝ από 20 χρονώ, ούτε πτυχίο δεν πήρε ποτέ του)- ο Αλαβάνος ο οποίος απλά είναι γόνος Αλαβαναίων (βουλευταί Ενώσεως Κέντρου, Γενικοί Διευθυνταί στην ΕΡΤ κτλ, γενικώς είναι καλοβαλμένοι αριστεροί)Το πρόβλημα είναι όσοι δουλεύουν σε αυτή τη χώρα. Και εγώ που νόμιζα ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα underdogs. Όχι για έναν λακαμά που αριστεροχαρούμενοι του έχουν κάψει το μαγαζί περισσότερες φορές από ότι η γιαγιά μου έχει κάψει φαγητό. Το πρόβλημα είναι ο Άδωνις που πουλάει βιβλία και γιλέκα κι αύριο ίσως κιλότες. Το πρόβλημα δεν είναι ποτέ οι κομψευάμενοι και διακριτικώς αμίλητοι που μας έχουν σκίσει τα ράμματα, οι οποίοι με την χοντρή συγκάλυψη των ΜΜΕ μένουν στο απυρόβλητο για να τρώμε στα συκώτια μας με τον Άδωνι διότι η γυναίκα του τον λέει μπουμπούκο, διότι είναι εκνευριστικός και ένρινος ως άλλη Τζάνις από τα Φιλαράκια και διότι πουλάει πράγματα φανερά.Αλήθεια με τις off shore του Καρατζαφέρη τι έγινε; Βρήκαμε από που ήταν τα λεφτά; Με την off shore του κότερου του Καμμένου τι έγινε; Ανήκε σε αυτόν ή στον μπαμπά του; Άιντε γιατί πλάκα επαναλαμβανόμενη δείχνει είτε στοχοποίηση είτε έλλειψη έμπνευσης. Κάτι σαν τον Λαζόπουλο δηλαδή...