Αγοράκι με ανίατη ασθένεια πέθανε στην αγκαλιά του 'Άι Βασίλη'

Αγοράκι με ανίατη ασθένεια πέθανε στην αγκαλιά του 'Άι Βασίλη' Facebook Twitter
Ο 60χρονος "Santa"
5

Είναι απ' αυτά τα πράγματα που σε γεμίζουν με χριστουγεννιάτικη συγκίνηση, και στο τέλος αναρωτιέσαι αν έκανες καλά που τα διάβασες. Αν σας τρώει η περιέργεια (όπως έφαγε κι εμένα όταν μου έστειλε την είδηση ο Γ.Κ.) συνεχίστε:

Αγοράκι με ανίατη ασθένεια πέθανε στην αγκαλιά του 'Άι Βασίλη' Facebook Twitter
O "Santa" και η γυναίκα του

Ο Eric Schmitt-Matzen απ' το Τενεσί των ΗΠΑ ντύνεται εδώ και έξι χρόνια Άι Βασίλης και δίνει χαρά στα παιδιά. Φέτος τον φώναξαν στο νοσοκομείο για να συναντήσει ένα αγοράκι 5 ετών που, χωρίς το ίδιο να το ξέρει, πέθαινε. Λίγο αργότερα, το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του άντρα.

Ο 60χρονος δήλωσε στο BBC πως έδωσε στο αγόρι ένα δώρο και μια μεγάλη αγκαλιά. Καθώς πέθαινε συνέχισε να τον κρατά. Η οικογένεια του παιδιού έβλεπε απ' το διάδρομο τη σκηνή, χωρίς οι συγγενείς να μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. "Όταν ένιωσα τη ζωή να φεύγει από μέσα του» τόνισε στη συνέντευξή του, «σήκωσα το βλέμμα μου με τα δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό μου και κοίταξα έξω απ' το παράθυρο. Τότε ήταν που η μητέρα του παιδιού άρχισε να ουρλιάζει».

Ο σωσίας του Άι Βασίλη στην πραγματική του ζωή είναι μηχανολόγος μηχανικός και πρόεδρος της εταιρίας Packing Seals & Engineering στο Jacksboro. Η σύζυγός του ντύνεται κι αυτή κάθε Χριστούγεννα υιοθετώντας το ρόλο της συζύγου του Άι Βασίλη.

Ο τελευταίος διάλογος

Αυτό ήταν που με συγκίνησε πιο πολύ. Το 5χρονο αγόρι δεν γνώριζε ότι έπασχε από ανίατη ασθένεια ούτε ήξερε πως επρόκειτο να πεθάνει τόσο άμεσα, αν και το φοβόταν.

«Το μόνο που ήξερε ήταν ότι δεν ένιωθε καλά», λέει ο Schmitt-Matzen. Ο Άι Βασίλης του έδωσε το δώρο του (ένα παιχνίδι απ' την τηλεοπτική σειρά PAW Patrol που είχε αγοράσει η μητέρα του) και μίλησε για λίγο μαζί του:

Ο μικρός τον ρώτησε πού θα πήγαινε αν πέθανε και ο Schmitt-Matzen του απάντησε πως θα γινόταν ο «Νο1 βοηθός του Άι Βασίλη» και πως θα ήταν ευπρόσδεκτος στην παραμυθένια χώρα του.

Έπειτα, με αναπτερωμένο το ηθικό, το παιδί ανασηκώθηκε για να αγκαλιάσει με ευγνωμοσύνη τον άντρα και του έκανε μια τελευταία ερώτηση: «Άγιε Βασίλη, μπορείς να με βοηθήσεις;»

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, πέθανε στην αγκαλιά του κυρίου Schmitt-Matzen. Μια ευχή του είχε πραγματοποιηθεί, μια άλλη όχι. 

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Σύμφωνα με τον Perez Hilton, ο "Άγιος Βασίλης" Eric Schmitt-Matzen είπε ψέματα για το περιστατικό και μετά τη δημοσιοποίηση έχει εξαφανιστεί. Αναφέρεται δε ότι ξεσήκωσε τον υποτιθέμενο διάλογο από ταινία του καναλιού Hallmark.
Πω πω εριξα κλαμα. Μπραβο στον κυριο Schmitt-Matzen που δεχτηκε να παει στο παιδακι και ιδιαιτερα στις απαντησεις στην επιθανατια αγωνια/ερωτησεις του παιδιου!!