Οι δικαιολογίες 11 Συριζαίων που ξαφνικά αναγκάστηκαν να υποστηρίξουν τον Βύρωνα Πολύδωρα

Οι δικαιολογίες 11 Συριζαίων που ξαφνικά αναγκάστηκαν να υποστηρίξουν τον Βύρωνα Πολύδωρα Facebook Twitter
«Κάποτε ίσως πιάσετε το ένα χιλιοστό της σκέψης του Τσίπρα...» (Φωτ.: Nikos Libertas / SOOC)
19

Μόλις έμαθα ότι ο Τσίπρας πρότεινε τον Πολύδωρα, λυπήθηκε η ψυχή μου τους φανατικούς Συριζαίους και τα τρολ του κόμματος που θα έπρεπε να πείσουν (πρώτα πρώτα) τους εαυτούς τους, ότι αυτή ήταν μια καλή επιλογή. 

Να θυμίσουμε ότι ακόμα και δημοσίως, σημαντικά στελέχη του κόμματος έκραζαν τον Πολύδωρα. Από τη σημερινή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Οι δικαιολογίες 11 Συριζαίων που ξαφνικά αναγκάστηκαν να υποστηρίξουν τον Βύρωνα Πολύδωρα Facebook Twitter

μέχρι τον ευρωβουλευτή του κόμματος

Οι δικαιολογίες 11 Συριζαίων που ξαφνικά αναγκάστηκαν να υποστηρίξουν τον Βύρωνα Πολύδωρα Facebook Twitter

και την Περιφερειάρχη Αττικής!

Οι δικαιολογίες 11 Συριζαίων που ξαφνικά αναγκάστηκαν να υποστηρίξουν τον Βύρωνα Πολύδωρα Facebook Twitter

Αν όμως οι πολιτικοί αναγκάζονται να κάνουν οδυνηρές κωλοτούμπες (ο Παπαδημούλης σήμερα αναρωτιέται γιατί δεν θέλει η ΝΔ τον Πολύδωρα, «Μήπως επειδή τον θεωρούν έντιμο;» !!!), η μεγάλη πλάκα είναι όταν αναγκάζονται να κάνουν οι φανς, που τυφλά θα ακολουθούσαν τη γραμμή του κόμματος, είτε αυτή έλεγε πως ο Πολύδωρας είναι προδότης είτε έλεγε πως είναι έντιμος και ήρωας.

Έψαξα σε φιλικά προς τον Σύριζα ΜΜΕ αλλά και στο Facebook για να δω τι λένε οι Συριζιαίοι. Προς τιμή τους, οι περισσότεροι είναι έξαλλοι ή/και ντροπιασμένοι. Κάποιοι βέβαια δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την επιλογή του Προέδρου.

Μάζεψα τις πιο χαρακτηριστικές δικαιολογίες

Νίκη κι όχι ήττα!

Έχει κάνει λάθη και ο Πολύδωρας, δε σας κάνει εντύπωση όμως που ακόμα κι ένας "παλιός εχθρός" μας, τώρα καταλαβαίνει τη δυναμική του Αλέξη; Αυτό είναι το μεγαλείο της Αριστεράς, ότι μπορεί να ενώσει και να φέρει κοντά της ακόμα κι αυτούς που παλιότερα δεν την παραδέχονταν. Είναι νίκη όχι ήττα το ότι ο Πολύδωρας θέλησε να σχετιστεί με την κυβέρνησή μας.

  

Είναι αντιμνημονιακός

Ούτε στο σακκί, ουτε στο τράστο" σας βρισκει κανείς.... Δεν αρεσε ο αδάμας Λαοκρατης Βασσης, δεν άρεσε ο Μορωνης.... Ε, λοιπον τον Πολυδωρα (που στο κατω κατω στο θέμα των Μνημονιακων πολιτικων και τον ΕΜΦΙΑ τα ειπε εξω απο τα δοντια...) τον χρεώνετε στον ΣΥΡΙΖΑ;
Λιγη σοβαροτητα δεν θα έβλαπτε. Απλα γινεται προσπαθεια, οπως και με τον Παυλοπουλο, μηπως ξεκινήσει κάτι κατα των χοντροΚαναλαρχών...
Τελικα με ποιον εισθε, φίλοι μου, με το λιοντάρι ή με τον κυνηγό;;

Τον συμπάθησα τελικά

Επειδή ειμαστε συμπατριωτες με τον Πολυδωρα, στην εποχη της μακρόχρονης ΝΔ πορειας του, ήμουν απεναντι του και μάλιςτα πολυ αυστηρός.... Αλλά, ακουγοντάς τον πριν μερικα λεπτα στην ΕΡΤ, ομολογώ οτι τον συμπάθησα χωρις να το θελω. Εαν το χάος, και μετά ο ΒΥΡΩΝ..., να την πω την αμαρτία μου, προτιμώ αυτη την επαυριον του ....χάους παρά τους φιλους των Χριςτοφοράκων και των ΔΟΛιων κλπ χοντροΚαναλαρχών....
Αλλά ας μη χολοσκάνε ομως οι όψιμοι αντιΒΥΡΩΝΙΣΤΕΣ: τον εκτέλεσαν κι αυτόν, πριν αλεκτωρ φωνείσαι....
Έρρωσο ευδαιμονών!!....

Στον πόλεμο όλα επιτρέπονται

Παιδιά, το καταλαβαίνετε ότι έχουμε ΠΟΛΕΜΟ; Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος, και ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνουμε τις κινήσεις του στρατηγού και του επιτελείου, οφείλουμε να το εμπιστευόμαστε.

Δεν πιάνετε τη σκέψη του Τσίπρα

Στόχος είναι να ζοριστεί η ΝΔ ! Κάποτε ίσως πιάσετε το ένα χιλιοστό της σκέψης του Τσίπρα....... Στόχος είναι να γίνει ΕΣΡ και όλα τα μέσα είναι ......Άγια για αυτόν τον Σκοπό τα υπόλοιπα είναι...... Δηλαδη επειδη η ομαδα Μουρουτη οργιασε στο διαδικτυο η επιλογη ειναι λαθος?Η ΝΔ εγινε....... μαγκας με τον Αδωνι,τον Βοριδη και την Αννα Μισελ στις ταξεις της?Και γιατι να μην υποστηριχθει προταση που επιδιωκει συναινεση απο τα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ?

Αποδομεί τη ΝΔ

Ο καλύτερος τρόπος για να αποδομήσει ο Τσίπρας τα στελέχη της ΝΔ είναι να τα προτείνει για διάφορα αξιώματα.
Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα δεξιά τρολ

Περαστικα μετα το.......μπουνιδι Τσιπρα!

Το ΕΣΡ δεν συγκροτηθηκε επειδη η ΝΔ δεν το επετρεψε εξακολουθητικα!ΜΕΤΑ απο αυτο το θεσμικο σαμποταζ η κυβερνηση με τροπολογια πηρε τις αρμοδιοτητες του ΕΣΡ διοτι βεβαια δεν θα παραλυσει η νομοθετικη δραστηριοτητα επειδη το θελει η ΝΔ! Τωρα ομως οι μασκες πεφτουν,οι αρμοδιοτητες επιστρεφουν στο ΕΣΡ ενα κορυφαιο στελεχος της Δεξιας προτεινεται Προεδρος του και η ΝΔ απλα ξεσκεπαζεται ως θεσμικος δολιοφθορεας!Οτι κατ εντολη των καναλαρχων δεν συγκροτει ΕΣΡ για να μην προχωρησει η αδειοδοτηση και να αλωνιζουν οι Αλαφουζοι!Περαστικα μετα το.......μπουνιδι Τσιπρα!Και βαλτε.....παγο!

  

Γιατι Πολυδωρα;

Για να γνωριζετε γιατι Πολυδωρα:
Το βασικό προβλημα της χώρας ειναι οι νταβατζηδες.Αυτοι την εξουσιάζουν μεσω των ΜΜΕ, αυτοι την κατακλέβουν, αυτοι την έφεραν εδω, αυτοι δεν την αφήνουν να ανασάνει.
Ο Καραμανλης προσπάθησε να τους σταματήσει αυτούς τους νταβατζηδες. Δεν ηταν έτοιμος ομως,τον πούλησαν πολλοί βουλευτές του, τους οποίους απείλησαν έν ψυχρό οι νταβατζηδες, αλλα και ο ίδιος δεν ηταν τόσο ικανός και μαθημένος στα δυσκολα.Ετσι οι νταβατζηδες τον έφαγαν. Μιλαμε για τετοια Καμόρα που εκτός των χιλιάδων άλλων,έβαλαν κ τις φωτιές στην Ηλεία και κατάστρεψαν κοσμο, για να εμφανίσουν χώρα διαλυμένη, και να δείξουν ποσο αδίστακτοι ειναι και πως πραγματοποιούν τις απειλές τους.Ο Καραμανλης πικραμένος,ταπεινωμένος και απογοητευμένος αποσύρθηκε και δεν να ξαναασχολήθηκε.
Ακριβώς τα ιδια γινονται τωρα με τιν Τσιπρα που προσπαθεί να τους σταματησει. Βλέπετε καθημερινά σε ολα τα ΜΜΕ ποσο λοιδορούν τα παντα.Δρν εχουμε πια δημοκρατία. Και δυστυχως ο κοσμος πιστεύει τα άθλια ΜΜΕ.
Έβαλε λοιπον τον Πολυδωρα ώστε να εχουν δικαιολογία οι Καραμανλικοι να τον δεχτούν και να συνεχιστεί το ξήλωμα της μαφίας στην Ελλαδα.

Έχει πλούσιο βιογραφικό και τον ζηλεύουν

Δεν τον θέλει ο ζηλόφθων Μεσσίας Κούλης της Ζήμενς κι η συμμορία Γερμανοτσολιάδων της νΝΔ, γιατί το βιογραφικό του Βύρωνα Πολύδωρα είναι πλουσιότερο από το δικό του...
" Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα των Η.Π.Α., Διεθνές Δίκαιο στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης, Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και Διεθνή Οικονομικά στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας".......:) :)

Είναι νομοταγής

Ούτε εμένα δε μ' αρέσει ο Πολύδωρας αλλά είναι το καλύτερο πρόσωπο για το ΕΣΡ γιατί θα τους τσούξει όλους και θα είναι νομοταγής!!! Επίσης η αριστερά μόνο να κερδίσει έχει από τη συναίνεση και τη συνεργασία ακόμα και με πολιτικούς αντιπάλους.

Ο Αλέξης ξέρει

Είμαι πολύ απογοητευμένη από τους συντρόφους που βιαστικά σχολιάζουν την επιλογή Πολύδωρα. Ομολογώ πως κι εγώ δεν είμαι σίγουρη γιατί τον επέλεξε ο αρχηγός, όμως δεν θεωρώ τον εαυτό μου εξυπνότερο από αυτόν ωστε να μπορώ να κρίνω χωρίς να έχω όλα τα στοιχεία. Μη ξεχνάτε ότι κι άλλες φορές μας είχαν ξενίσει κάποιες κινήσεις του στην αρχή, κι όμως, εν καιρώ δικαιώθηκε. Πώς μπορούν οι σύντροφοι να είναι τόσο απορριπτικοί χωρίς να γνωρίζουν το σχεδιασμό και τη στρατηγική; Νιώθουν τόσο πιο έξυπνοι και ικανοί απ' τον Αλέξη;

19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

14 σχόλια
Εμένα μου άρεσε η γραφή του σχολιαστή "Γιατι Πολυδωρα" με το "έν ψυχρό" (εξοικονόμησε τόνους από το υπόλοιπο κείμενο για να τονίσει το εν). Κάτι σαν "ένα το χελιδόνι΄" - ένα πράμα.
Πραγματικά ότι να ΄ναι!! Δεν έχει τέλος η βλακεία του "οπαδού" - κάθε χώρου -.Παράλληλα αναμένονται (ή μάλλον δεν αναμαίνονται) οι δικαιολογίες (πόσω μάλλον οι σοβαρές αιτιολογήσεις) των οπαδών της ΝΔ για το αρχικό μπλοκάρισμα της διαδικασίας συκρότησης ΕΣΡ. Κάθε νόμιχμα έχει δύο όψεις. Το ίδιο κι αυτό της γελοιότητας.
Είστε άδικοι.Για ένα ΕΣΡ που έχει αντανακλαστικά βραδύποδα-πόσες ημέρες πέρασαν για να βάλει πρόστιμο για το φιλί των αντρών στο σήριαλ του mega- ο Πολύδωρας χρειάζεται.Μία ημέρα πρόεδρος της βουλής και πρόλαβε και διόρισε ΝΟΜΙΜΑ!!! την κόρη του.Αυτά είναι.
Πραγματικα τι πινουν και δεν μας δινουν;; Οπως ειπωθηκε παραπανω, αν κερδιζουν καποιο μισθο ετσι να το εξηγησω, αλλιως εχουμε απλα αρνηση της πραγματικοτητας...
Τι μας λες; Οπως διαβασα καπου πολυ πετυχημενα : θύματα του άκρατου λαικισμου δεν υπαρχουν: μονο συνενοχοι.Να τα λουστειτε τωρα, οταν κανατε οτι δεν βλεπαν τα παρακρατικα καραγκιοζιλικια του Χαικαλη το Δεκεμβριο του 14.
Νταξ, θα τα λουστούμε. Δεν θέλαμε να μας κυβερνάνε αυτοί που μας χρεοκόπησαν, συγνώμη. Τελικά είχαν κάνει συμφωνία με τους και καλά αριστερούς και πάλι αυτοί κυβερνάνε με avatar την ΠΦΑ. Μη σκάτε, στην ουσία, έσεις είστε πάλι στην εξουσία. Δεν ήρθε και κανένας σοσιαλισμός μην αγχώνεστε.
Τα σχόλια "Γιατί Πολύδωρα" και "Ο Αλέξης ξέρει", νομίζω ότι είναι τα πλέον αντιπροσωπευτικά των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Ξερολισμός, συνωμοσιολογία, τρικυμία εν κρανίω. Συνδυασμός για γερά νεύρα. Γιατί μπορεί να κάνουμε την πλάκα μας, αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτοί μας κυβερνάνε -όχι για πολύ ακόμα ελπίζω.
Πατα το Κιμ και ριξε πρωτα εδω.Αν μετα απο ολα οσα εχουν γινει, υπαρχουν ακομη ψηφοφοροι του Αλεξη, οι οποιοι πραγματικα τον πιστευουν, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.Γιατι να εισαι Καρανικας παει και ερχεται. Κερδιζεις κατι. Αλλα οι αλλοι, οι ρομαντικοι επαναστάτες ιδεολογοι, ποσο βλαμμένοι ειναι τελικα;Υγ Αυτος που γραφει για "ΠΟΛΕΜΟ" ειναι πρωην ΚΚΕ φανταζομαι. Ονειρευεται πηγαδια και κονσερβοκουτια. Ποτε θα ξεπεραστούν τα κολληματα του εμφυλιου;Και γιατι η προοδευτικη αριστερα ανακινεί το θεμα συνεχεια;