Όλοι μιλάνε για τις offshore των υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι μιλάνε για τις offshore των υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Eίναι απαράδεκτο ένας πολιτικός να έχει, σε τόσο κρίσιμα χρόνια για τη χώρα, τα λεφτά του στο εξωτερικό.
1

Προφανώς και δεν θα ωφεληθούν μόνο υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός όμως έφερε και ψήφισε το νέο νόμο, σύμφωνα με τον οποίο οι υψηλά ιστάμενοι θα μπορούν να έχουν/συμμετέχουν σε εξωχώριες εταιρίες για να μη πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά ενώ για τον απλό λαό, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφιζαν ακόμα μεγαλύτερους φόρους. (Νοιάζονται δηλαδή να μαζέψουν τον φόρο για την τυρόπιτα που αγοράζω, αλλά δεν νοιάζονται καθόλου για τους εκατομμυριούχους υπουργούς και βουλευτές τους που μπορεί να μην πληρώσουν φόρους για τα εκατομμύριά τους!)

Για μένα είναι απαράδεκτο ένας πολιτικός να έχει, σε τόσο κρίσιμα χρόνια για τη χώρα, τα λεφτά του στο εξωτερικό. Αυτοί όμως δεν θέλουν να τα έχουν απλώς στο εξωτερικό, αλλά και σε φορολογικούς παραδείσους για να πληρώνουν και ελάχιστους φόρους!

Ως αντίδραση δημιουργήθηκε το hashtag #syriza_offshore και να μερικά απ' τα τουίτς του. 

+ Το σωστό να λέγεται. Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αυτός που είχε νομοθετήσει ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ σε υπουργούς και βουλευτές να έχουν έστω και ένα ευρώ σε offshore.

Μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά και να τους το ξαναεπιτρέψει...

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ