Το Automaton (το νέο κομμάτι του Jamiroquai), και τέσσερα ακόμα νέα βίντεο

0

Κάποτε τα νέα άλμπουμ από μεγάλα ονόματα που είχαν εφτά χρόνια να βγάλουν δίσκο μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον ως είδηση και έπαιζαν και στα δελτία ειδήσεων. Τώρα είναι ένα ποστ στα timeline που μετά από μερικές ώρες δεν το θυμάται κανείς. Θα μου πεις εδώ ο κόσμος καίγεται...

Jamiroquai - Automaton

Όταν ανακοινώθηκε ότι θα έρθει να παίξει στο Release το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πού στο καλό τον θυμήθηκαν τον (τους) Jamiroquai; Αν εξαιρέσεις το πρώτο single του «When You Gonna Learn?» με το didgeridoo και τις οικολογικές αναφορές που θύμιζε τον Stevie Wonder, το οποίο ήταν συμπαθητικό, ποτέ δεν τον άντεξα τον Jay Kay. Ούτε ένας δίσκος του δεν ακούγεται ολόκληρος, να τα χέσω και τα βραβεία και το hype. Σήμερα που διάβαζα ότι έχει εφτά χρόνια να βγάλει δίσκο ετοιμαζόμουν να γράψω ότι «και πολύ καλά έκανε, ποιος χρειαζόταν  άλλον έναν δίσκο από τον Jamiroquai;», αλλά το Automaton θυμίζει Daft Punk και είναι ένα καλό κομμάτι. Για την ακρίβεια, είναι το πρώτο κομμάτι του που μ’ αρέσει από το 1993. Δυνατό.

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb

Δεν έχει καμία σχέση με το «WTF (Where They From)», σε κανένα επίπεδο, αλλά είναι το νέο τραγούδι της Missy Elliott τα οποία τα δίνει με το σταγονόμετρο τα τελευταία χρόνια. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά ξεπερασμένο σαν ήχος, όσο κι αν πασχίζει στο βίντεο, μάλλον δεν το σώζει. Ελπίζω ότι το άλμπουμ θα έχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον.  

  

Migos - T-Shirt

Αυτοί  εδώ υποτίθεται ότι είναι «οι Beatles αυτής της γενιάς και το C U L T U R E είναι το Revolver τους», σύμφωνα με το Fact. Κοίτα να δεις πόσο εύκολα μπορείς με μία αναφορά να καταστρέψεις ένα άλμπουμ, όσο καλό και να είναι.

Charlotte Day Wilson - Work

Ένα ωραίο απλό βίντεο. Και το τραγούδι δεν είναι κακό. Κάποτε αυτές οι πιασάρικες μπαλάντες γίνονταν μεγάλες επιτυχίες. Σήμερα είναι ωραίες συνοδείες για τέτοια βίντεο.

Participant - Your Better

O Rob Gallagher επιχειρεί να γίνει Gus Van Sant. Και δεν τα πάει και άσχημα.   

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ