Gay ζευγάρι σε διαφήμιση των ξενοδοχείων Hilton προκαλεί αντιδράσεις- αλλά το Ηilton απάντησε

Gay ζευγάρι σε διαφήμιση των ξενοδοχείων Hilton προκαλεί αντιδράσεις- αλλά το Ηilton απάντησε Facebook Twitter
6

Gay ζευγάρι σε διαφήμιση των ξενοδοχείων Hilton προκαλεί αντιδράσεις- αλλά το Ηilton απάντησε Facebook Twitter

Ο Οργανισμός American Family Association είναι ένας από τους επιδραστικότερους και ισχυρότερους στις ΗΠΑ, έχει εκατομμύρια υποστηρικτές και η λέξη που χαρακτηρίζει τη γενική δράση του είναι συντηρητισμός.

Στο στόχαστρό του βρίσκονται αυτή τη φορά το περιοδικό Travel + Leisure και η μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων Χίλτον. Αφορμή για τις αντιδράσεις γίνεται η διαφήμιση του ξενοδοχείου στο περιοδικό η οποία δείχνει ένα γκέι ζευγάρι.

Ο οργανισμός απάντησε στη διαφήμιση με ένα σύνθημα πάνω σε φωτογραφία ενός ξενοδοχείου της αλυσίδας και αναφέρει "Το Hilton σόκαρε τους αναγνώστες με την τοποθέτηση ολοσέλιδης διαφήμισης με πρωταγωνιστές  δύο άνδρες στο κρεβάτι - μαζί. Αν είχε διαφημιστεί με δύο άνδρες να παίζουν τένις ή γευματίζουν μαζί θα ήταν λογικό. Το Travel + Leisure  δεν είναι gay περιοδικό που αποστέλλεται απευθείας σε σπίτια ομοφυλοφίλων και βρίσκεται σε πολλούς δημόσιους χώρους όπως ιατρεία και αίθουσες αναμονής." αναφέρει η ανακοίνωση η οποία εγκαλεί τη επιχείρηση για ομοφυλοφιλική προπαγάνδα.

 

Gay ζευγάρι σε διαφήμιση των ξενοδοχείων Hilton προκαλεί αντιδράσεις- αλλά το Ηilton απάντησε Facebook Twitter

 

Ωστόσο ο όμιλος των ξενοδοχείων απάντησε και δεν δείχνει να απολογείται αλλά κάνει σαφές πως είναι μία παγκόσμια εταιρεία  με πελάτες διαφορετικών πολιτισμών, απευθυνόμενη σε όλο τον κόσμο. "Είμαστε υπερήφανοι να απεικονίζουμε και να παρουσιάζουμε την ποικιλομορφία των επισκεπτών μας στη διαφήμιση μας." καταλήγει η απάντηση.

 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ανήκω σε μια οικογένεια πιο παραδοσιακή κ απ το στραγγιστό γιαούρτι. Ναι, αυτός ο γραφικός όχλος με τα κυριακάτικα τραπέζια. Με τις θείες που κουβαλάνε δύο τρία ταπερακια ( έτσι για τη λιγούρα),με τις αγκαλιές, τις φωνές, τα σεμεδάκια, τα γλέντια απ το πουθενά και τη συνήθεια όταν αρρωσταίνει κάποιος να αρρωσταινουν όλοι. Νιώθω τυχερή που μεταξύ άλλων μας προστατεψαν από στερεότυπα και αιρέσεις όπως αυτή της "αμερικανικής φαμιλιας" και μας δείξανε πως ν αγαπάμε, να γλενταμε, να μοιραζόμαστε και να υπάρχει πάντα θέση για όποιον καλοπροαίρετο στην παρέα μας. Κάπως έτσι μάθαμε να χαιρόμαστε με τη χαρά των άλλων, οπότε όταν βλέπουμε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι αγκαλιασμενο δεν επικεντρώνουμε στο φύλο αλλά στην ευτυχία που μοιράζονται με ευχές να στεριώσουν. Κάπου στην Αμερική -και οχι μονο-κάποια παιδιά μεγαλώνουν με μίσος και φοβίες. Λυπηρό.