Anthony Vaccarello: O διάδοχος του Hedi Slimane στον οίκο Yves Saint Laurent

Anthony Vaccarello: O διάδοχος του Hedi Slimane στον οίκο Yves Saint Laurent Facebook Twitter
0

Ο Anthony Vaccarello είναι πλέον και επισήμως ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας Yves Saint Laurent. Οι φήμες για τον ερχομό του στα ηνία του οίκου είχαν ξεκινήσει πριν λίγες ημέρες και τώρα έρχεται η επιβεβαίωση από τον Όμιλο Κering,  μέλος του οποίου είναι ο ιστορικός οίκος πολυτελείας.


Είχε προηγηθεί η επιβεβαίωση από την Donatella Versace ότι έληξε η συνεργασία του με το εμπορικό σήμα Versus Versace και έτσι ο 
36χρονος ιταλικής και βελγικής καταγωγής έρχεται να αντικαταστήσει τον Hedi Slimane που άφησε τον οίκο ύστερα από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας.


Η πρεμιέρα του Anthony Vaccarello με τον οίκο πολυτελείας Saint Laurent θα γίνει στην παρουσίαση την συλλογής ρούχων για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2017, τον προσεχή Οκτώβριο.

Μόδα & Στυλ
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Roberto Cavalli (1940-2024): Ο σχεδιαστής που ταύτισε την υπερβολή με την επιτυχία

Μόδα & Στυλ / Roberto Cavalli (1940-2024): Ο σχεδιαστής που ταύτισε την υπερβολή με την επιτυχία

Πλασαρίστηκε σαν ροκ σταρ και αγάπησε όσοι λίγοι designers τις γυναίκες. Ο Ιταλός δημιουργός έφυγε από τη ζωή στα 83 του, αφήνοντας πίσω του ένα εξεζητημένο σύννεφο από aninal prints, σέξι εμπριμέ και ένα «εγχειρίδιο» για το πώς ένας σχεδιαστής μπορεί να είναι πιο αναγνωρίσιμος από τη μόδα που παράγει.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Μνους: Ένα ανεξάρτητο αθηναϊκό brand επαναλανσάρει τη σωβρακοφανέλα

Μόδα & Στυλ / Μνους: Ένα ανεξάρτητο αθηναϊκό brand επαναλανσάρει τη σωβρακοφανέλα

Λαμβάνοντας υπόψη τους τη μοναδικότητα του κάθε σωματότυπου και επηρεασμένες από την προσωπική τους ανάγκη για άνεση, δύο νέες γυναίκες δημιουργούν ποιοτικά εσώρουχα που δεν προορίζονται μόνο για να κρύβονται κάτω από τα ρούχα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μισέλ Λαμί: Ένα ατόφια εκκεντρικό πρόσωπο της μόδας και της τέχνης

Μόδα & Στυλ / Μισέλ Λαμί: Ένα ατόφια εκκεντρικό πρόσωπο της μόδας και της τέχνης

Επιχειρηματίας, οραματίστρια, style icon, αρχηγός συγκροτήματος, επιμελήτρια εκθέσεων. Μια γυναίκα ασταμάτητη στα 80 της χρόνια που ο τίτλος της «μούσας του Ρικ Όουενς» την αδικεί.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ριάνα Κούνου

Οι Αθηναίοι / Ριάννα Κούνου: «Τους βλέπεις όλους να φοράνε μαύρα γιατί φοβούνται να ξεχωρίσουν»

Η σχεδιάστρια πίσω από το πολυτελές και ανερχόμενο brand Rianna+Nina, που έμαθε κάποτε στην Αθήνα τι πάει να πει «designer vintage», έχει μια περιπετειώδη ζωή να αφηγηθεί. Και όσο της αρέσει να είναι ανώνυμη στο Βερολίνο όπου ζει, τόσο απολαμβάνει το να κάθεται στην Ηροδότου στο Κολωνάκι και να τους χαιρετάει όλους.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ