Aυτό είναι το παπούτσι που έσπασε όλα τα ρεκόρ της Adidas

Aυτό είναι το παπούτσι που έσπασε όλα τα ρεκόρ της Adidas Facebook Twitter
0

Mπορεί τα Yeezys του Kanye West να είχαν το μεγαλύτερο hype στα εντιτόριαλ μόδας και τις επιδείξεις, αλλά το κρυφό όπλο της Adidas που έσπασε όλα τα ρεκόρ, ήταν ένα άλλο παπούτσι, το οποίο σίγουρα είδαμε όλοι να φοριέται πολύ.

Η Adidas ανακοίνωσε μέσω του Bloomberg, ότι ο σούπερ σταρ της περασμένης χρονιάς ήταν στην πραγματικότητα το ίδιο το Superstar.


Το σχέδιο αυτό, που γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία, έγινε εμμονή και φορέθηκε από ανθρώπους κάθε ηλικίας, πούλησε 15 εκατομμύρια ζευγάρια και έφερε στα ταμεία της εταιρείας μεγάλα ποσά, τόσα ώστε να χαρακτηρίζεται από το Bloomberg ως το παπούτσι που έσωσε την εταιρεία.

Aυτό είναι το παπούτσι που έσπασε όλα τα ρεκόρ της Adidas Facebook Twitter

Η επαναφορά του από τα '70s έγινε αρχικά με την υπογραφή μια σειράς από τον Pharrell που κυκλοφόρησε σε 50 διαφορετικά χρώματα και μέσα σε λίγοι καιρό η επιτυχία εξαργυρώθηκε με δεκάδες ακόμη εκδοχές που έγιναν ανάρπαστες. Σε οικονομικά νούμερα, αυτό σημαίνει πως για κάθε δέκα δολάρια που μπήκαν στα ταμεία της Adidas από τις πωλήσεις όλων των ειδών, το ένα δολάριο προέρχεται από το σχέδιο αυτό. Το παπούτσι αυτό το οποίο έγινε η ναυαρχίδα της Adidas για την περασμένη χρονιά, έδωσε ώθηση σε όλη τη σειρά Originals η οποία είδε τις πωλήσεις να εκτινάσσονται με αύξηση 46% στο τζίρο, νούμερο που καμία άλλη σειρά ή κατηγορία της εταιρείας δεν κατάφερε να προσεγγίσει. Η δεύτερη πιο μεγάλη αύξηση σε πωλήσεις σημειώθηκε στην ποδοσφαιρική σειρά με πρωταγωνιστή τον Lionel Messi.

Aυτό είναι το παπούτσι που έσπασε όλα τα ρεκόρ της Adidas Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM
30 χρόνια μετά την γέννηση του όρου, έχει νόημα σήμερα να μιλάμε για metrosexuals;

Μόδα & Στυλ / 30 χρόνια μετά τη γέννηση του όρου, έχει νόημα σήμερα να μιλάμε για metrosexuals;

Ο άνθρωπος που εισήγαγε τον όρο στο λεξιλόγιο της σύγχρονης κουλτούρας, ο Βρετανός δημοσιογράφος Mark Simpson, μιλά στην El País για την εξέλιξη της σχέσης των ανδρών με το σώμα και την εικόνα τους
THE LIFO TEAM