32 Γαλλίδες γυμνές, ερωτικές και υπέροχες στο Παρίσι

32 Γαλλίδες γυμνές, ερωτικές και υπέροχες στο Παρίσι Facebook Twitter
6

Oι Γαλλίδες είναι για τη μόδα η επιτομή της κομψότητας, αλλά αυτό το βιβλίο δεν δείχνει καθόλου ρούχα.

Η Sonia Sieff, κόρη του διάσημου φωτογράφου Jeanloup Sieff, έπεισε 32 Παριζιάνες να ξεγυμνωθούν για το φακό της και να παρέμβουν στο αστικό τοπίο με το σώμα τους ή να αποκαλύψουν τον ερωτισμό τους μέσα στον προσωπικό τους χώρο.

Το Les Francaises (εκδ. οίκος Rizzoli) είναι μια αισθησιακή συλλογή γυμνών με πρωταγωνίστριες γυναίκες της καθημερινότητας που δεν είχαν ξαναποζάρει ποτέ. 

Κάθε εικόνα εκπέμπει ταυτόχρονα ωμό ερωτισμό, αλλά και κομψότητα, δυναμισμό και ρομαντισμό. 

«Όλες οι γυναίκες είναι φίλες μου και εμπνεύστηκα από αυτές για να κάνω κάτι ρεαλιστικό», λέει η Sonia.

«Συνήθιζα να δουλεύω με άντρες, αλλά είναι πιο δύσκολο να φτιάξω ένα φωτογραφικό βιβλίο με αντρικό γυμνό. Είναι πιο περίπλοκo... ίσως να είναι το δεύτερο βιβλίο μου, αν και δεν το ξέρω. Το έργο αυτό με έκανε να αισθανθώ σύνδεση με τις γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του ήμουν περιτριγυρισμένη από τις γυναίκες και ήταν υπέροχο! Είχαμε τόσες πολλές καλές στιγμές, είναι πραγματικά ένα βιβλίο φιλίας. Ήμουν γυναίκα και δεν προσπαθούσαν να τις αποπλανήσω, υπήρχε κάτι πολύ φυσικό. Δεν τους ζήτησα να πάρουν σεξουαλικές πόζες, ήθελα να εκπέμπουν σεβασμό και να το νιώθεις στο βιβλίο. Ακόμα κι αν είναι αισθησιακές, αυτό δεν είναι ο στόχος, δεν είναι η βασική ιδέα», λέει η δημιουργός του βιβλίου σε συνέντευξή της στο GQ.

Erotica
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Οθόνες / Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Ο ερωτισμός στις λίγες ταινίες του ορμητικού σκηνοθέτη είναι πάντα συνδυασμένος με το ελληνικό καλοκαίρι, την ανεμελιά, τη γύμνια και τη δικαιοσύνη του ενστίκτου. Ωστόσο, υπάρχουν και γι’ αυτόν θέματα ταμπού.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Lifo Picks / Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Ενώ οι περισσότεροι επικεντρώνονται στα κεφάλαια με τις σεξουαλικές στάσεις, τα υπόλοιπα μέρη της επταμερούς πραγματείας είναι μια συναρπαστική ματιά στις αρχαίες ινδικές δομές εξουσίας και τους ρόλους των φύλων