ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Oι γυμνές ευχές του LOVE με την Αντριάνα Λίμα και έναν περίεργο λαγό

0

Είναι Πάσχα και ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις όλη μέρα είναι να τρως...

Για το περιοδικό LOVE, το ιδανικό σνακ είναι σοκολατένια πασχαλινά λαγουδάκια.

Οι ευχές του LOVE για το Πάσχα δίνονται με ένα άκρως αισθησιακό βίντεο και πρωταγωνίστρια μια από τις ομορφότερες γυναίκες της μόδας.

Η βραζιλιάνα Αντριάνα Λίμα, διάσημη από τις πασαρέλες της Victoria's Secret είναι γυμνή κάτω από το ντους. Καθώς το νερό κυλά πάνω της και η κάμερα καταγράφει σε ηδονικά πλάνα το σώμα της, εμφανίζεται ένας λαγός. Της προσφέρει ένα κομμάτι σοκολάτα και εκείνη το τρώει με λαχτάρα Δε βγάζει πολύ νόημα και δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο στόρι εδώ, αλλά το πιθανότερο είναι να σκέφτηκαν πως φτάνει να έχεις τη Λίμα γυμνή για να έχει viral εορταστικό βίντεο.

Καλό Πάσχα από το LOVE!

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Οθόνες / Ο αθώος, καλοκαιρινός παράδεισος του Γιώργου Πανουσόπουλου

Ο ερωτισμός στις λίγες ταινίες του ορμητικού σκηνοθέτη είναι πάντα συνδυασμένος με το ελληνικό καλοκαίρι, την ανεμελιά, τη γύμνια και τη δικαιοσύνη του ενστίκτου. Ωστόσο, υπάρχουν και γι’ αυτόν θέματα ταμπού.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Lifo Picks / Το Κάμα Σούτρα δεν είναι (μόνο) ένα βιβλίο για την απόλαυση του σεξ

Ενώ οι περισσότεροι επικεντρώνονται στα κεφάλαια με τις σεξουαλικές στάσεις, τα υπόλοιπα μέρη της επταμερούς πραγματείας είναι μια συναρπαστική ματιά στις αρχαίες ινδικές δομές εξουσίας και τους ρόλους των φύλων