Απεργία την Πρωτομαγιά

Ένα ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα

Ένα ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
Σκοπεύω αυτές τις γιορτές (και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα) να κάνετε δώρα εκτός των άλλων και χρήσιμα, που θα έχουν να τα χαίρονται όλο το χρόνο!
0

ADVERTORIAL

Ένα ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

 

Πλησιάζουν απειλητικά οι γιορτές και μαζί με αυτές ένας μικρότερος ή μεγαλύτερος πονοκέφαλος. Τι δώρο κάνω, σε ποιον, θα αρέσει; Ειδικότερα για οικογένειες φίλων ή και για αγαπημένους συγγενείς, που πρέπει να πάρεις από 2 έως και 4-5 δώρα στο κάθε σπίτι ανάλογα με την «ομάδα» που έχουν φτιάξει.

 

Αυτό που σκέφτηκα φέτος και πολύ μου άρεσε, καθότι αν και συνήθως παρορμητική είμαι εν τέλει και πρακτικός τύπος, είναι να πάρω ένα δώρο, το οποίο θα το χαρούν όλοι! Κατά αυτόν τον τρόπο αντί να πονοκεφαλιάσω επί πέντε, θα το πάθω μία και πλέον καμία γιατί βρήκα ήδη το ιδανικό δώρο.

Όλοι γνωρίζουμε και πολλοί έχουμε εκτυπωτές στο σπίτι. Συνήθως είναι μεγάλων διαστάσεων κάπου κρυμμένοι (γιατί που να τους βάλεις και να τους συνδέσεις), καταλήγοντας συνήθως σε μία αποθήκη ή στην καλύτερη σε μία ντουλάπα. Η εποχή της φορητότητας όμως, κάνει τα πράγματα πιο μικρά, σαφέστατα πιο χαριτωμένα και πολλές φορές της ίδιας ακριβώς λειτουργικότητας.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο εκτυπωτής HP DeskJet Ink Advantage 3788 All-in-One!

Ένα ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Η γνωστή εταιρεία HP, μετά τις φορητές εκτυπώσεις, έρχεται να προτείνει την καλύτερη λύση για desktop εκτυπώσεις και όχι μόνο. Για την ακρίβεια μπορείτε να εξοικονομήσετε πέρα από χώρο και χρήματα, να εκτυπώνετε ασύρματα και να σαρώνετε αλλά και να αντιγράφετε σχεδόν από οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Ο μικρότερος εκτυπωτής all-in-one στον κόσμο, ως δώρο, δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανένα παραλήπτη να είστε σίγουροι. Και ποιος δεν θέλει επιτέλους να εκτυπώνει τις φωτογραφίες που έχει μαζέψει στο κινητό του. Ειδικότερα από τότε που έχασα το τελευταίο (έχω χάσει διάφορα όλα αυτά τα χρόνια) και τι δεν θα έδινα, να είχα προλάβει να εκτυπώσω κάποιες από όλες αυτές τις στιγμές που πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους.

Για αυτό, σκοπεύω αυτές τις γιορτές (και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα) να κάνετε δώρα εκτός των άλλων και χρήσιμα, που θα έχουν να τα χαίρονται όλο το χρόνο!

Επιπλέον, ο εν λόγω εκτυπωτής είναι και πολύ κομψός και έχει ένα κόκκινο -άκρως γιορτινό- χρώμα. Για αυτό και θα μπορείτε να τον έχετε όπου θέλετε μέσα στο σπίτι. Δεν πιάνει πολύ χώρο, ενώ πέρα από όμορφος είναι και αθόρυβος.

Ένα ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Ειδικότερα δε για τις Γιορτές, θα κυκλοφορήσει πακέτο προσφοράς που την κάνει ακόμα πιο προκλητική ως επιλογή. Μαζί με τον εκτυπωτή παίρνετε και αυτοκόλλητο φωτογραφικό χαρτί για να ξεκινήσουν άμεσα να διαλέγουν από τις χιλιάδες φωτογραφίες τους αλλά και αυθεντικό δοχείο μελάνης τριών χρωμάτων! Αυτό σημαίνει, τρία σε ένα δώρο που θα κερδίσει πολλές αγκαλιές και μάλλον το χρυσό κάτω από το δένδρο!

Τι άλλο πρέπει να ξέρετε για τον all-in-one μικρό και θαυματουργό μικρότερο εκτυπωτή στον κόσμο;

Από τις φορητές συσκευές σας (Apple- Android- Windows) μπορείτε να εκτυπώνετε πέρα από φωτογραφίες και έγγραφα. Μπορείτε επίσης, να συνδέσετε το κινητό ή το tablet σας και να εκτυπώσετε χωρίς πρόσβαση σε δίκτυο.

Όσο για την άλλη του ιδιότητα, αυτή του σαρωτή, με το HP Scroll Scan μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα τις περισσότερες εργασίες σάρωσης, από ποικιλία χαρτιών ενώ μπορείτε και να σαρώσετε οποιοδήποτε αντικείμενο εν κινήσει με την εφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για smartphone ή tablet.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Καλές printerογιορτές!

Επιχειρείν/Market
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM