ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βλέπουμε το trailer για το 2ο επεισόδιο GOT

Βλέπουμε το trailer για το 2ο επεισόδιο GOT Facebook Twitter
Δεν είναι η πρώτη φορά που στο σήριαλ εμπλέκονται άνθρωποι του πενταγράμμου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Έχουμε δει στο παρελθόν, να εμφανίζονται σε επεισόδια, και άλλους όπως ο Gary Lightbody των Snow Patrol και οι Sigur Ros.
0

ADVERTORIAL

Βλέπουμε το trailer για το 2ο επεισόδιο GOT Facebook Twitter

Επιτέλους ξεκίνησε. Έχουν (και έχω) γράψει τόσα και τόσα για την σειρά αυτή που πέρα από επική έγινε και έπος. Έψαξα εναγωνίως στο νησί μήπως θα έκαναν κάποια ειδική προβολή αλλά μικρό το νησί, δεν βρήκα άκρη. Προσπάθησα εναγωνίως επίσης να αποφύγω τα spoiler της επομένης. Μόνο βαθμολογίες δεχόμουν από έταιρους GOTικούς και αυτό σε μικρή κλίμακα.

Τελικά, αφού πλέον το είδαμε όλοι, καταλήξαμε ότι το πρώτο επεισόδιο τα βάζει όλα σε μία τάξη και μας προετοιμάζει για όλα όσα θα έρθουν μαζί με τον χειμώνα που έσκασε. The Winter is not coming my friends, the Winter is here…

Και μπορεί κλιματολογικά να μην σου κάθεται το κρύο των λευκών οδοιπόρων αλλά όταν κάτι το περιμένεις πάνω από ένα χρόνο, τότε βάζεις airco στο 05 Κελσίου και κουβερτούλα στο πόδι. Να είναι καλά και η NOVA που αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική μας δίνει τη δυνατότητα να το βλέπουμε χωρίς να μας προλαβαίνουν οι υπόλοιποι του πλανήτη.

Από το πρώτο επεισόδιο πέρα από όλη την πληροφορία για τους κεντρικούς ήρωες και βασικά ηρωίδες, συνέβη και ένα σκηνικό που θα το χαρακτήριζα από υπερβολικό έως και άδικο.

Σηκώθηκαν όλοι να φάνε τον τραγουδιστή Ed Sheeran. Θυμίζω τη σκηνή όπου έξω από το King’s Landing μια παρέα στρατιωτών των Λάνιστερ έχουν αράξει για ένα κολατσιό πρωτεΐνης και έχουν πιάσει έναν σκοπό και σιγοτραγουδάει(ανε). Τότε λοιπόν περνώντας το μαχήμι Άρυα σχολιάζει «Ωραίο τραγούδι, δεν το έχω ξανακούσει» για να την ενημερώσει ο ερμηνευτής στρατιώτης Sheeran ότι είναι καινούργιο. Πρόκειται για το τραγούδι «Hands of Gold». Στη συνέχεια κάθεται μαζί τους, την κερνάνε το κατιτίς και αφού μαθαίνει για τα δικά τους που έχουν αφήσει πίσω, τους ενημερώνει ότι θα σκοτώσει τη Σέρσεϊ. Μια σκηνή αμηχανίας από την ομήγυρη και δώστου στη συνέχεια γέλιο με την ατάκα της «μικρής».

Αυτό λοιπόν το τετράλεπτο ήταν αρκετό για να ξεκινήσει το κράξιμο, που το έχουμε και εύκολο. Προφανώς και δεν είναι η πρώτη φορά που στο σήριαλ εμπλέκονται άνθρωποι του πενταγράμμου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Έχουμε δει στο παρελθόν, να εμφανίζονται σε επεισόδια, και άλλους όπως ο Gary Lightbody των Snow Patrol και οι Sigur Ros.

Εδώ μάλλον ξένισαν τα κοντινά του; Γιατί όπως βγήκε και τον υποστήριξε ο σκηνοθέτης του επεισοδίου Jeremy Podeswa, ο Ed πέρα από υπέροχος άνθρωπος και ηθοποιός, έκανε μια υπέροχη δουλειά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι χρειαζόταν για τον ρόλο κάποιος που να ξέρει να τραγουδάει, υποστηρίζοντας επίσης ότι αν ο κόσμος δεν ήξερε ποιος ήταν δεν θα το έκανε τέτοιο ζήτημα.

Επίσης, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι ένας ακόμα λόγος που επιλέχθηκε ήταν γιατί η Άρυα (Maisie Williams) είναι τεράστια φαν του και ήθελε να κάνει σε αυτήν αλλά και στο υπόλοιπο cast μια έκπληξη. Επιπλέον, σημείωσε ότι ο τραγουδιστής καθόταν μαζί με τους υπόλοιπους όλη μέρα έξω κάπου στο πουθενά στη Βόρεια Ιρλανδία όπου έγιναν τα γυρίσματα, χωρίς να διαμαρτυρηθεί ούτε λεπτό.  

Το θέμα είναι μετά την εμφάνισή του στο Glastonbury που συνοδεύτηκε από διάφορα αρνητικά σχόλια και το επεισόδιο που ακολούθησε στο GOT όπου και πάλι έγινε στόχος, ο ίδιος απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter καθότι δεν είχε κουράγιο να διαβάζει το κοντό και το μακρύ του καθενός. Με ή χωρίς λόγο όλα αυτά, σίγουρα δεν είναι για κανέναν ευχάριστα, αλλά it comes with the job my dear Ed…

Θυμίζουμε σκηνές από μουσικούς που τους είδαμε σε προηγούμενες σεζόν (με θετικά για αυτούς σχόλια):

Sigur Ros στον γάμο του κακόψυχου Τζόφρι

O Gary Lightbody Snow Patrol δίνει τον σκοπό στην 3η σεζόν.

Είστε έτοιμοι για το 2ο επεισόδιο; Είμαστε ακόμα στην αρχή του προτελευταίου κύκλου της σειράς που έμελε να γίνει η πιο επιτυχημένη στην ιστορία της μικρής οθόνης. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι με τη Nova που προβάλει αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική όλα τα νέα επεισόδια της σεζόν. Και αν έχετε κενά από τους προηγούμενους κύκλους μπορείτε ακόμα να τα καλύψετε με την υπηρεσία Nova on Demand, για πρώτη φορά όλοι οι κύκλοι για τα μάτια σας μόνο.

Επιχειρείν/Market
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM