Απεργία την Πρωτομαγιά

Τι ζήσαμε στο Heineken Champions Voyage

0

ADVERTORIAL

Τι ζήσαμε στο Heineken Champions Voyage Facebook Twitter
Ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα και κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου Ροναλντίνιο

 

Πίνοντας "μία" παγωμένη νέα Heineken light στο κατάστρωμα και έχοντας τριγύρω εκατοντάδες χαρούμενους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, δεν είναι κάτι που το ζεις κάθε μέρα. Όπως και το να στέκεται λίγο παραπάνω πίνοντας την μπύρα του ο Ροναλντίνιο, ως «καπετάνιος» της κρουαζιέρας.

 

Αυτό ήταν μόλις το Welcome της Heineken, σ' ένα 3ήμερο γεμάτο από μουσικές, γέλιο, ποδόσφαιρο και φυσικά παγωμένες μπύρες. Πέρα από τον πρώην άσσο της Μπαρτσελόνα και κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου Ροναλντίνιο, προσκεκλημένος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης. Οι δυο τους, παρέα με άλλους δύο βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές έπαιξαν ποδοβόλλεϋ στην γνωστή παραλία του Super Paradise και όπως καταλαβαίνετε, πήραν οι κάμερες και τα social φωτιά!

Τι ζήσαμε στο Heineken Champions Voyage Facebook Twitter

Αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ήδη από το Hilton, που ήταν το σημείο συνάντησης την πρώτη μέρα, η παρέα άρχισε να δημιουργείται για να ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση λίγες ώρες αργότερα. Βέβαια, στο εν λόγω κρουαζιερόπλοιο το ποιο εύκολο ήταν να πιάσεις κουβέντα, να χορέψεις και να κάνεις τσιν τσιν με το μπουκάλι σου. Εμένα μου έφτασε πάντως η δικιά μας παρέα, που εντελώς τυχαία ήταν και η πιο τρελή της ομήγυρης.

Τι ζήσαμε στο Heineken Champions Voyage Facebook Twitter

...Καθότι όταν έχεις Φερεντίνο, Μαυρίδη και Λέντζα να παίζουν ατακό-μπαλα (ξεκινάει ο πρώτος την ατάκα κάνοντας πάσα στον δεύτερο, συνεχίζοντας ο τρίτος και δώστου γέλιο οι λοιποί που παίζαν και αυτοί βέβαια σε δεύτερο χρόνο), τότε δεν μπορεί παρά να περάσεις όμορφα. Χριστίνα, Νατάσσα, Μαρίνα, Γιάννης, Γιώργος συνθέτουν την υπόλοιπη παρέα που κάπως μαγικά χωρούσε παντού. Σε ένα βανάκι, σε ένα ασανσέρ, σε 4 ξαπλώστρες. Στο φαγητό μόνο δεν πετυχαίναμε το timing αλλά στη μπυροποσία ήμασταν όλοι συνεπέστατοι.

Τι ζήσαμε στο Heineken Champions Voyage Facebook Twitter
Το μουσικοχορευτικό pregame show

Επιστρέφοντας στη Heineken, μεταμόρφωσε ένα ολόκληρο πλοίο στα χρώματά της. Προχωρούσες στους ορόφους και πετύχαινες από ποδοσφαιρικά παπούτσια και αφίσες θρύλων (του παρόντος και του παρελθόντος), διαδρομές δόξας Champions League και σαφέστατα παντού τα χρώματα της διάσημης μπύρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό (multi ethnik και αυτό) ήταν πέραν του δέοντος ευγενικό, εξυπηρετικό και ζεστό.

Τι ζήσαμε στο Heineken Champions Voyage Facebook Twitter

Δεν πρόκειται να ξεχάσει κανείς από τους συμμετέχοντες τον αποχαιρετισμό που μας επιφύλαξαν, όλοι οι εργαζόμενοι (και ήταν πολλοί) έξω από το καράβι, δημιουργώντας έναν διάδρομο και χειροκροτώντας και χαιρετώντας μας όλους ανεξαιρέτως. Ακόμα κι εγώ, που δεν είμαι και η αποθέωση του ρομαντισμού, συγκινήθηκα και ήμουν έτοιμη να αρχίσω να τους αγκαλιάζω έναν προς έναν (ακόμα εκεί θα ήμουν).

Κάνοντας μπρος πίσω flashbacks στο 3μερο, ούτε το Kill Bill να γύριζα, να σας πω και για τη βραδιά του αγώνα, που ξεκίνησε με pregame show μουσικοχορευτικό παρακαλώ. Το event έλαβε χώρα στο πάνω κατάστρωμα, όπου οι μισοί ήταν ξάπλα, άλλοι πάλι καθήμενοι και κάποιοι όρθιοι, έχοντας οι περισσότεροι την αγωνία που συνεπάγεται ένα τέτοιο ντέρμπι. Όχι επειδή ήμουν εγώ Γιούβε, αλλά και το 90% του πλήθους υποστήριζε τους Ιταλούς, κάτι που απογείωσε το κατάστρωμα στο σούπερ γκολ ψαλιδάκι της ισοφάρισης αλλά που έριξε τελικά, προσωρινά πάλι καλά, το πλήθος μετά το ξύλο που έφαγαν από τον Ρονάλντο και την παρέα του.

Πέρα από την τεράστια οθόνη, δύο sportscasters από πόντιουμ στα δεξιά της, έκαναν live μετάδοση και ναι, ήταν κάτι έφτιαχνε πολύ ωραία την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Ως φινάλε μας χρωμάτισαν τη διάθεση καταπληκτικά πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό με αστέρια σε όλα τα χρώματα της ίριδας, συνοδεία πάντα παγωμένης μπύρας.

Τι ζήσαμε στο Heineken Champions Voyage Facebook Twitter

Στη συνέχεια, μην ξέροντας τι να κάνουμε, αν δηλαδή θα παραμείνουμε στο κατάστρωμα στους ρυθμούς της dj ή θα πάμε σε άλλο κλειστό μπαρ του πλοίου, τελικά βρεθήκαμε στο δεύτερο να ικανοποιούμε αρχικά την μεταμεσονύκτια πείνα μας με ό,τι μπορεί να ονειρευτεί ο κάθε ξενύχτης –μπέργκερ/hot dog/πίτσα- και στη συνέχεια χορεύοντας και κάνοντας διάφορες ταρζανιές. Εγώ, όχι. Ένας φίλος. Για την ακρίβεια κάτι φίλοι από το βορρά.

Τι ζήσαμε στο Heineken Champions Voyage Facebook Twitter
Το φινάλε με τα καταπληκτικά πυροτεχνήματα σε όλα τα χρώματα της ίριδας

Η επόμενη μέρα στη Μύκονο ήταν γεμάτη από στιγμές, κουβέντες, βουτιές για τους περισσότερους και ασφαλώς παγωμένη μπύρα. Γιατί αν κάτι δεν έλειψε λεπτό ήταν η μπύρα. Στο σημείο αυτό να σας πω ότι η light version της Heineken, πίνεται πολύ ευχάριστα καθότι δεν χάνει καθόλου σε γεύση, ενώ έχει αλκοόλ μόλις 3,3%. Εγώ έπαιξα δυνατά μπάλα σε αυτή της την εκδοχή, που και με ξεδιψούσε και δεν με ζάλιζε.

Ολοκληρώνοντας, σας έδωσα ελπίζω μια εικόνα της εκδρομής που θα επαναληφθεί τα επόμενα 2 χρόνια! Εσείς, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή του χρόνου και που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς που θα τα διηγηθείτε του χρόνου!

Θέλετε να πάρετε και μια οπτικοακουστική γεύση;

Παρακολουθείστε παρακάτω τους Ροναλντίνιο και Νικοπολίδη:

 

#Heineken, #ChampionsVoyage, #ChampionTheMatch

Επιχειρείν/Market
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM