Μια εμπειρία απόλαυσης με τη δύναμη της φύσης

Μια εμπειρία απόλαυσης με τη δύναμη της φύσης Facebook Twitter
Η αίσθηση αυτή θέλεις απλά να κρατήσει όλη μέρα και να διατηρήσεις επάνω σου τη φρεσκάδα και την αναζωογόνηση του μπάνιου για όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες.
0

ADVERTORIAL

Μια εμπειρία απόλαυσης με τη δύναμη της φύσης Facebook Twitter

Αν μου ζητούσαν να περιγράψω με δυο λόγια την καθημερινότητά μου νομίζω ότι θα επέλεγα να την ονομάσω “προπόνηση διαλειμματικού τύπου”. Οι  πέντε ημέρες της εβδομάδας είναι η έντονη άσκηση με πρωινό ξύπνημα, ασταμάτητο τρέξιμο, πιεστικούς ρυθμούς στη δουλειά και μια λίστα από υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν και όλα αυτά σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο μέχρι το Σαββατοκύριακο που αποτελεί το σύντομο διάλειμμα χαλάρωσης έως ότου ξεκινήσει και πάλι το “ασκησιολόγιο” κάθε Δευτέρα πρωί. Φανταστείτε όλο αυτό, χωρίς τα αισθητικά και ψυχολογικά πλεονεκτήματα που θα είχε μια πραγματική διαλειμματική προπόνηση και φυσικά χωρίς την αίσθηση ότι όλη αυτή η απαιτητική “γυμναστική” σε κάνει να εκτονώνεσαι και να χαλαρώνεις.

Μέσα σε αυτή την καθημερινότητα η μόνη ευκαιρία απόλαυσης και ηρεμίας είναι η ώρα του μπάνιου. Εκείνη η πολυπόθητη στιγμή που κλείνεις την πόρτα του αφήνοντας έξω από αυτήν κινητό, υπολογιστή, ατζέντα και υπενθυμίσεις για όσα έχεις να κάνεις και ανοίγεις τη βρύση για να χαρίσεις στον εαυτό σου αυτή την μικρή πολυτέλεια. Αυτή η διαδικασία είναι η δική μου στιγμή χαλάρωσης που με κάνει να ξεχάσω ό,τι συμβαίνει έξω από την μπανιέρα μου και να νιώσω ότι επιτέλους βρίσκομαι εκεί που τίποτα και κανένας δεν μπορεί να με ενοχλήσει. Η αίσθηση αυτή θέλεις απλά να κρατήσει όλη μέρα και να διατηρήσεις επάνω σου τη φρεσκάδα και την αναζωογόνηση του μπάνιου για όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες.

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι αυτή η φρέσκαδα μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα σύντομο αφρόλουτρο. Το φυσικό εκχύλισμα Βαμβακιού, η αναζωογονητική δράση από έλαιο λεμονιού σε συνδυασμό με τις ενυδατικές ιδιότητες του εκχυλίσματος βανίλιας, η προστασία του εκχυλίσματος Ίριδας, οι νότες του Βουτύρου κακάο με την μεταξένια αίσθηση του ελαίου Macademia και η φρουτώδης ενυδάτωση από cranberry και passion fruit περιλαμβάνονται στη νέα σειρά από αφρόλουτρα της Bioten που επανήλθε για να αλλάξει την ευχαρίστηση που σου προσφέρει το καθημερινό μπάνιο.

Με ambassador την Έλενα Παπαρίζου η Bioten μας υπενθυμίζει πόσο απολαυστική πρέπει να είναι η ώρα που μπαίνουμε στην μπανιέρα για να χαλαρώσουμε αφήνοντας στην άκρη ό,τι μπορεί να μας αγχώνει ή να μας χαλάει τη διάθεση. Και η ανάγκη να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο επάνω μας η φρεσκάδα του αφρόλουτρου είναι αυτή στην οποία απαντά η Bioten με τη νέα σειρά προϊόντων της που δεν περιέχουν paraben, παραφίνη και χρωστικές ουσίες, διαθέτουν ισορροπημένο pH και χάρη στο απόλυτα Βιολογικό Shea Butter  φροντίζουν την επιδερμίδα με τη δύναμη της φύσης.

Έχοντας στο πλευρό μου ή μάλλον στο δέρμα μου την αίσθηση φροντίδας της Bioten η καθημερινότητα γίνεται λίγο πιο εύκολη, αφού όλη μέρα με συνοδεύει μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης, δίνοντάς μου μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λάμψη. Οι μέρες της εβδομάδας δεν αποτελούν έναν ατελείωτο αγώνα δρόμου και κάθε απαιτητική στιγμή έχει αποκτήσει κάτι από το άρωμα και τη φροντίδα των νέων αφροντούς της Bioten. Όσο για την ώρα που κλείνει πίσω μου η πόρτα του μπάνιου, είναι η στιγμή που μεταφέρομαι σε έναν άλλον κόσμο. Εκεί όπου η δύναμη της φύσης έχει τον πρώτο ρόλο και η περιποίηση γίνεται εμπειρία απόλαυσης. Σε αυτόν τον κόσμο “θα μπορούσα να μείνω όλη μέρα”.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM