Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προπονείται

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προπονείται Facebook Twitter
Τρέχω καθημερινά, είναι μέρος της προπόνησής μου, αλλά και μια μέθοδος για να αποφορτίζομαι
0

ADVERTORIAL

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που παρ’ ότι δεν τους γνωρίζεις προσωπικά, νιώθεις ότι τους ξέρεις καλά. Κι αυτό γιατί σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή η αγωνία τους έγινε και δική σου και η επιτυχία τους σε έκανε να χαμογελάσεις και να χαρείς σαν να ήσουν εσύ που πέτυχες έναν στόχο ζωής. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που γίνονται κομμάτι της οικογένειάς σου μέσα σε λίγα λεπτά. Παρακολουθώντας τον να αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο, είχες την αίσθηση ότι παρακαλάς για την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου που θα φέρει το μετάλλιο στο σπίτι σου, θα τον αγκαλιάσεις και θα τον ευχαριστήσεις για την χαρά και την περηφάνια που σου προσέφερε.

Η ζωή του Λευτέρη Πετρούνια, είναι αφιερωμένη στον στόχο της επιτυχίας και κάθε μέρα προπονείται σκληρά για να μπορεί να ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών. Μπορεί κάποιος να νομίζει ότι ένας τέτοιος αθλητής περνάει τον χρόνο του μέσα στο γυμναστήριο, αλλά η εκείνος βρίσκεται καθημερινά στο ταρτάν του στίβου ή κάπου έξω για τρέξιμο. Σκοπός του να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση και να ξεκινήσει το καθημερινό του πρόγραμμα προπόνησης με την ενέργεια που χρειάζεται. Το τρέξιμο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του και με βασικό του σύμμαχο τη Reebok και τα running παπούτσια Print Smooth ο Ολυμπιονίκης ξεκινά κάθε διαδρομή γνωρίζοντας ότι η επόμενη ώρα είναι δική του. Στρώνει τα ρούχα του, δένει τα κορδόνια του και ξεκινάει. Γιατί όπως λέει: «Τρέχω καθημερινά, είναι μέρος της προπόνησής μου, αλλά και μια μέθοδος για να αποφορτίζομαι».

Η πορεία αυτή δεν είναι σταθερή γιατί το σημαντικό με το τρέξιμο είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις. Ο Πετρούνιας αλλάζει τον ρυθμό αλλά και την τεχνική του γνωρίζοντας ότι το βήμα του παραμένει σταθερό και ασφαλές. Άλλωστε, η τεχνολογία αποτύπωσης της πίεσης στην εξωτερική σόλα των Print Smooth, του παρέχει τη στήριξη ακριβείας που χρειάζεται. Τα στραβοπατήματα και η αστάθεια δεν τον απασχολούν και μπορεί να απολαμβάνει την ώρα του τρεξίματος που τόσο του αρέσει, αφού ξέρει ότι έχει πλεονεκτήματα και στο σώμα και στην ψυχή του.

Οι ευέλικτες αυλακώσεις και οι ανεξάρτητες κομβικές μονάδες στη σόλα των Print Smooth, φροντίζουν για την απόλυτη ευελιξία στην προπόνησή του. Μετά από μια ώρα τρεξίματος που περιλαμβάνει εναλλαγές, ταχύτητα και αντοχή, ο Λευτέρης Πετρούνιας αισθάνεται γεμάτος ενέργεια και έτοιμος να ανέβει στους κρίκους για να εκτελέσει ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Σε ένα αναερόβιο άθλημα όπως είναι οι κρίκοι, η αερόβια προπόνηση είναι εξαιρετικά σημαντική και ο Λευτέρης νιώθει ότι βρίσκεται λίγο πιο κοντά στην κορυφή. Η φιλοσοφία της Reebok “Be more human” τον εκφράζει απόλυτα και τον βοηθάει να δει ξεκάθαρα ότι μόνο όταν προσπαθείς να είσαι καλύτερος άνθρωπος, γίνεσαι και καλύτερος αθλητής, έτοιμος να κατακτήσεις το επόμενο μετάλλιο.

Ολοκληρώνοντας το τρέξιμο και ενώ κάνει την αποθεραπεία του χαμογελάει καθώς σκέφτεται ότι κάθε του βήμα τον φέρνει και πιο κοντά στο στόχο. Και τα Print Smooth φροντίζουν γι’ αυτό.

Επιχειρείν/Market
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM