Η ζωή είναι ωραία μετά τη δουλειά

Η ζωή είναι ωραία μετά τη δουλειά Facebook Twitter
Μπορεί τα μπαράκια στην Αθήνα τώρα να αρχίζουν να εφαρμόζουν το aperitivo, ποιος όμως μου απαγορεύει να φέρω αέρα από Μιλάνο στο σπίτι μου;
0

ADVERTORIAL

Η ζωή είναι ωραία μετά τη δουλειά Facebook Twitter
Aperol Spritz: 3 μέρη Prosecco, 2 μέρη Aperol και 1 μέρος Schweppes σόδα

Από το ταξίδι μου στο Μιλάνο δύο πράγματα θυμάμαι, το Duomo και το aperitivo! A... και ένα τρίτο. Τον συνδυασμό τους. Δηλαδή βόλτα στο Duomo και μετά aperitivo σε κάποιο από τα μπαράκια της Brera. Αυτή η εκπληκτική συνήθεια των Ιταλών που μετά τη δουλειά κάνουν στάση για ποτό και finger food είναι το σουβενίρ που πήρα μαζί μου και το έκανα δώρο και στους φίλους μου.


Τα μπαράκια στην Αθήνα έχουν αρχίσει ήδη να εφαρμόζουν το aperitivo, ποιος όμως μου απαγορεύει να φέρω αέρα από Μιλάνο στην βεράντα του σπιτιού μου;


Σε αυτή την προσπάθεια βρήκα σύμμαχο τον ίδιο που χρησιμοποιούν και οι Ιταλοί! Τo Aperol φτιάχνει το πιο τέλειο Spritz με τρία βήματα: 3 μέρη Prosecco, 2 μέρη Aperol και 1 μέρος Schweppes σόδα και το Aperol Spritz είναι έτοιμο να το απολαύσω εγώ και οι φίλοι μου που πλέον έχουν γίνει φανατικοί του πιο δροσερού cocktail!

Τα φυτά στη βεράντα μου είναι ποτισμένα και ανθισμένα, τα μαξιλαράκια πολύχρωμα, τα κεράκια έτοιμα να ανάψουν μόλις δύσει ο ήλιος και το Aperol στη θέση του για να μας προσφέρει με 3 βήματα το πιο δροσιστικό cocktail Aperol Spritz! Οι φίλοι φέρνουν το κατάλληλο finger food. Μικρά panini (homemade) και κρακεράκια με διαφορετικά ντιπς!

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη μουσική. Κάτι χαλαρωτικό για να πάρει από πάνω μας την ένταση του γραφείου αλλά και αρκετά ξεσηκωτικό για να μας μεταφέρει την χαρά των Ιταλών όταν απολαμβάνουν το δικό τους αγαπημένο Aperol Spritz.

Ορίστε 5 διαφορετικές προτάσεις για κάθε μέρα της εβδομάδας που θα συνοδεύουν σαν μουσικό χαλί το αγαπημένο σας Aperol Spritz!

Cheers with Monday Playlist

 

Cheers with Tuesday Playlist

 

Cheers with Wednesday Playlist

 

Cheers with Thursday Playlist

 

Cheers with Friday Playlist

 


** Απολαύστε Υπεύθυνα **

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ