Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Από τον κάνδαυλο στο σουβλάκι

Η παράδοση συνεχίζεται

Από τον κάνδαυλο στο σουβλάκι

Το σουβλάκι είναι ένα έδεσμα με καθαρά ελληνική ταυτότητα, που μάλιστα έχει τις "ρίζες του" στην Αρχαία Ελλάδα. Τότε λεγόταν κάνδαυλος και συνδύαζε κομμάτια από ψητό κρέας, πίτα, τυρί και άνηθο και σερβιριζόταν με ζουμί.

Τώρα μπορεί να λέγεται σουβλάκι και να έχουν αλλάξει αρκετά στοιχεία στο τελικό του σερβίρισμα, αλλά η παραδοσιακή απόλαυση δεν έχει χάσει την ταυτότητα της. Απλά εξελίχθηκε.

Μία από τις πιο φρέσκιες και αναπάντεχα παραδοσιακές προσθήκες που μπορείτε να απολαύσετε στο σημερινό τυλιχτό σουβλάκι είναι τα νέο δημιουργήματα της αγαπημένης σειράς Philadelphia που πρόσθεσε  στην οικογένεια της 4 νέες μεσογειακές γεύσεις εμπνευσμένες από το "εθνικό μας φαγητό".

Για τους άκρως παραδοσιακούς η σάλτσα για σουβλάκι Philadelphia με γεύση άνηθο παίρνει και πάλι τα σκήπτρα στην απόλαυση, δίνοντας μία λεπτή και δροσερή πινελιά που αναδεικνύει την εξαιρετική γεύση ενός ζουμερού καλοψημένου κρέατος. Ιδανικά μάλιστα, η σάλτσα Philadelphia με γεύση άνηθο συνδυάζεται με τι άλλο, από το παραδοσιακό μας σουβλάκι είτε χοιρινό είτε κοτόπουλο.

Ανακαλύψτε το νέο συνδυασμό σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και εκπλαγείτε με το πώς το πιο παραδοσιακό μπορεί σήμερα να σας χαρίσει την ιδανική απόλαυση.