Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του Sports Illustrated

Το κορυφαίο αθλητικό περιοδικό των ΗΠΑ αποθεώνει τον Έλληνα διεθνή παίχτη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του Sports Illustrated

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς έχουν κάνει άπαντες στο μαγικό κόσμο του NBA να μιλάνε γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια, ενώ η παρουσία του στο All-Star Game της Νέας Ορλεάνης, ακόμη και στην 5αδα της Ανατολής, θεωρείται πολύ πιθανή.

Οι επιδόσεις του Αντετοκούνμπο (23.8 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ) είναι εξωπραγματικές αν συγκριθούν με το νεαρό της ηλικίας του, ενώ αυτό που εντυπωσιάζει ειδικούς, αναλυτές και δημοσιογράφους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι η ικανότητά του να συνεισφέρει του σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Το Sports Illustrated, το κορυφαίο αθλητικό περιοδικό των ΗΠΑ, επέλεξε τον Έλληνα διεθνή παίκτη για το εξώφυλλο μιας ειδικής έκδοσης που θα κυκλοφορήσει στο Μιλγουόκι, αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την τιμή που του γίνεται.

Μάλιστα, στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενείται και ένα κομμάτι του δημοσιογράφου Lee Jenkins με τίτλο: «Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πιο ενδιαφέρων point-guard στην ιστορία του ΝBA». (Μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ).