Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χθες έγινε χαμός στο Πανθεσσαλικό, αλλά μόνο τέσσερις συλλήψεις

Τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου και ακόμη τέσσερα άτομα αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Χθες έγινε χαμός στο Πανθεσσαλικό, αλλά μόνο τέσσερις συλλήψεις

 

Οι εικόνες της ντροπής με το άγριο ξύλο οπαδών στο Πανθεσσαλικό έκαναν το γύρο της Ελλάδας και όλοι είδαν εκατοντάδες ανθρώπους να βανδαλίζουν τις εγκαταστάσεις και να χτυπιούνται μέσα και έξω από το γήπεδο.

Θα περίμενε κανείς πως τα κρατητήρια θα γέμιζαν, αλλά τελικά γέμισαν τα επείγοντα του νοσοκομείου Βόλου καθώς δεκάδες τραυματίες πήγαν ακόμη και μόνοι τους να ζητήσουν βοήθεια.

Σοβαρότερα τραυματίστηκαν 13 άτομα, εκ των οποίων τρία παραμένουν στο νοσοκομείο Βόλου για νοσηλεία, ενώ έχουν τραυματισθεί και τρεις αστυνομικοί.

Πόσες συλλήψεις έγιναν; 4!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, σε 27 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές ενώ από τους προσαχθέντες οι τέσσερις συνελήφθησαν και έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα τέσσερα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 200 περίπου μέτρα από το γήπεδο αστυνομικοί της ασφαλείας Βόλου εντόπισαν σε χωράφι τέσσερα φτυάρια, αξίνες, ξύλινα κονταριά με καρφιά, δυο γκασμάδες και περισσότερους από δέκα σιδηρολοστούς.