Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Γιώτα Γιάννα στο θέατρο ''Χυτήριο''

Για τρεις Τρίτες του Ιουλίου

Η Γιώτα Γιάννα στο θέατρο ''Χυτήριο''

Ερμηνεύει τα λαϊκά τραγούδια σα να είναι παλαιάς στόφας παγκόσμια ερμηνεύτρια. Ροκάρει με τη φυσαρμόνικα της τόσο τέλεια, ώστε θα μπορούσε κάλλιστα να συμπράξει με μία blues μπάντα.

Η Γιώτα Γιάννα δεν είναι μια όποια κι όποια τραγουδίστρια. Δεν τη νοιάζουν οι φωνητικές καλλιέπειες, παρά το τραγούδι μόνο και πως αυτό θα φτάσει με αμεσότητα στο κοινό που συνήθως την παρακολουθεί αποσβολωμένο από κάτω.

Γι' αυτήν η Λένα Πλάτωνος είπε πως μπορεί και αρπάζει το κάθε τραγούδι από τα ''μαλλιά'' για να το κάνει ολόδικό της. Όποιος την έχει δει live να χτυπάει το ένα πόδι της, όπως έκαναν οι καθαρόαιμες τραγουδίστριες του φλαμένκο, εξωτερικεύοντας παράλληλα το απώτερο νόημα και όχι απλά το στιχούργημα του εκάστοτε τραγουδιού, συνειδητοποιεί πως πρόκειται για μία σπάνια performer.

 

Η Γιώτα Γιάννα δίνει το ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό τις τρεις Τρίτες του μήνα (16 - 23 - 30/7), αρχής γινομένης από απόψε, Τρίτη 16 Ιουλίου.

Πολυχώρος Χυτήριο, Ιερά Οδός.

Μαζί της ο Δημήτρης Σίβρης στα πλήκτρα, ο Ανδρέας Ανδρούτσος στην κιθάρα και στο μπουζούκι, η Αλίνα στα κρουστά.

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 7 ευρώ

Όλα αυτά, εν αναμονή της αποκλειστικής κοινής συνέντευξης της Γιώτας Γιάννα και του Μιχάλη Μυτακίδη των Active Member στο Προσκλητήριο Ζώντων & Νεκρών.