Ο Αύγουστος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και η επίδρασή της είναι έντονη και καθοριστική. Θίγει ερωτικά θέματα και είναι ιδανική στιγμή για νέα ξεκινήματα και για απόκτηση παιδιού, που σημαίνει πως θα σας μείνει αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι. Η ανάγκη σας για απολαύσεις είναι αυξημένη και θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενέργειά σας, προκειμένου να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας.

 

Την ίδια μέρα (1/8) επιστρέφει ο Ερμής στον Καρκίνο σε ορθόδρομη πορεία και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με την οικογένεια ή να επιλύσετε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Στις 11/8 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και μαζί με Ήλιο Αφροδίτη και Άρη αυξάνουν τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό σας, ενώ οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες σας κάνουν ακαταμάχητους. Την ίδια μέρα επανέρχεται και ο Δίας σε ορθόδρομη πορεία και, καθώς διανύει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, σηματοδοτείται η έναρξη ενός κύκλου επιτυχιών σε θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις.

 

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15/8 μπορεί να προκαλέσει κρίση σε φιλικές σας σχέσεις, ωστόσο θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή οι αποφάσεις που θα πάρετε. Από τις 18/8, που οι παραπάνω πλανήτες αρχίζουν να εισέρχονται στην Παρθένο, ξεκινά μια πιο αναλυτική και ορθολογική φάση για εσάς, κατά τη οποία θα δώσετε έμφαση σε θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας, ενώ θα ασχοληθείτε και με τη φυσική σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30/8 θα είναι μία από τις δυνατότερες μέρες της χρονιάς για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.