5 πράγματα που δεν ξέρεις για την Sarah Jessica Parker (η οποία επιστρέφει ορμητικά)

5 πράγματα που δεν ξέρεις για την Sarah Jessica Parker (η οποία επιστρέφει ορμητικά) Facebook Twitter
0
5 πράγματα που δεν ξέρεις για την Sarah Jessica Parker (η οποία επιστρέφει ορμητικά) Facebook Twitter
Ακόμη και αν έχουν περάσει 12 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο του Sex and the City η Parker ακόμα διακρίνει ομοιότητες ανάμεσα σε κείνη και τη Carrie, αν και πάντα υποστήριζε ότι είναι αρκετά διαφορετική από το alter ego της...


Έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τότε που η Sarah Jessica Parker μπήκε στο χρονοντούλαπο του HBO, αλλά φέτος η απόλυτη σταρ του Sex and the City επιστρέφει στο δίκτυο με το Divorce. Η σειρά που έγραψε η Sharon Hogan του Catastrophe αφηγείται την ιστορία της Frances (που υποδύεται η Parker) μίας διεζευγμένης γυναίκας που προσπαθεί να ξαναστήσει τη ζωή της μετά το τέλος του γάμου της. H HBO έδωσε ήδη στη δημοσιότητα τη πρώτη φωτογραφία της Parker από το τέλος του περασμένου χρόνου και ενώ η επιστροφή της στη πρώτη ζώνη τηλεθέασης θεωρείται βέβαιη ας της ευχηθούμε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της και ας δούμε 5 πράγματα που δεν ξέρετε γι' αυτή. 

1.

Η Parker ήταν ένα από τα οκτώ παιδιά της οικογένειας και έζησε τα παιδικά της χρόνια σαν ηρωίδα που βγήκε από τις σελίδες του Ντίκενς. Σε μία συνέντευξή της στους New York Times έλεγε :'Ήμασταν φτωχοί και δεν υπήρχε κανένας τρόπος να το κρύψουμε. Μερικές φορές δεν είχαμε ούτε καν ηλεκτρικό. Δεν γιορτάζαμε πάντα τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλιά μας...” Παρόλη την επιτυχία της ακόμα αισθάνεται τις επιπτώσεις από τη φτώχια των παιδικών της χρόνων. Όπως λέει και η ίδια: "Γι' αυτό έχω αυτή τη περίεργη σχέση με τα χρήματα, αλλά είναι μάλλον στρεβλή καθώς θέλω συνέχεια να αποταμιεύω. Βέβαια σκέφτομαι ότι έχω δουλέψει 25 χρόνια και δικαιούμαι να πάρω ένα ζευγάρι Manolo Blahnik που μου αρέσει ή εκείνη τη τσάντα που αγαπώ».

5 πράγματα που δεν ξέρεις για την Sarah Jessica Parker (η οποία επιστρέφει ορμητικά) Facebook Twitter
Φωτό: Patrick Demarchelier

2.

Το 1979 όταν ήταν 14 χρονών πήρε τον τρίτο αναπληρωματικό πρωταγωνιστικό ρόλο στην Annie σε μία παραγωγή του Broadway. “Ήμουν η τρίτη Annie” έλεγε σε μία συνέντευξη που είχε δώσει το 1993 στο Late Show with David Lettrman “Αντικαθιστούσα την αναπληρώτρια της πρωταγωνίστριας. Ήμουν ένα λάθος. Παρ' όλα αυτά ο ρόλος της στο Broadway ήταν μία πρόωρη επανάσταση για την ίδια και ήταν η ευκαιρία για να ξεφύγει από τη δυσάρεστη κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της. “Βρισκόμουν μακρυά από το χάος του σπιτιού. Ήμουν σε ένα πραγματικά δομημένο περιβάλλον. Το θέατρο ήταν πολύ ωραίο και πειθαρχημένο. Και με πλήρωναν όταν εγώ δεν ειχα καθόλου λεφτά”.

 

3.

Ακόμη και αν έχουν περάσει 12 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο του Sex and the City η Parker ακόμα διακρίνει ομοιότητες ανάμεσα σε κείνη και τη Carrie, αν και πάντα υποστήριζε ότι είναι αρκετά διαφορετική από το alter ego της. “Καταλαβαίνω για ποιο λόγο οι άνθρωποι με ταυτίζουν με την Carrie. Ήμουν στα σπίτια τους ως Carrie για πολλά χρόνια...” είχε πει το 2006 “...και παρόλο που αισθάνομαι μεγάλη τρυφερότητα για κείνη δεν είμαι εκείνη”. Η μεγάλη ειρωνεία βρίσκεται στη βασική τους διαφορά. Η Parker έχει υπογράψει ειδική ρήτρα για το γυμνό στο συμβόλαιό της με την HBO. “ Δεν αισθάνομαι άνετα με τις γυμνές σκηνές, με τα ερωτικά παιχνίδια ή με τη χυδαία γλώσσα, γι' αυτό και δεν έκανα τίποτε απ' αυτά. Ο χαρακτήρας μου, η Carrie φιλούσε πολλούς άνδρες αλλά μέχρι εκεί...”

 

5 πράγματα που δεν ξέρεις για την Sarah Jessica Parker (η οποία επιστρέφει ορμητικά) Facebook Twitter
Δεν αισθάνομαι άνετα με τις γυμνές σκηνές, με τα ερωτικά παιχνίδια ή με τη χυδαία γλώσσα, γι' αυτό και δεν έκανα τίποτε απ' αυτά...

 

4.

Η Parker όμως και το alter ego της έχουν κοινό γούστο στον κινηματογράφο. Η Parker κάποια στιγμή σε μία συνέντευξή της στη Vogue είχε πει ότι η αγαπημένη της ταινία είναι το The Way we Were. Η Carrie αντίστοιχα είχε δηλώσει “ο κόσμος είναι φτιαγμένος από δύο είδη κοριτσιών, από τα απλά κορίτσια και από τα κορίτσια που μοιάζουν με τη Katie (πρωταγωνίστρια στο The Way we Were). Εγώ είμαι ένα Katie girl”.

5.

H Parker και ο σύζυγός της Matthew Broderick έχουν τρία παιδιά: τον James Wilkie (πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Broderick και τον αγαπημένο τους λογοτέχνη Wilkie Collins) και δύο δίδυμα κορίτσια την Marion και τη Tabitha. Απ' ότι φαίνεται ο μικρός James Wilkie επέμενε να δώσει το όνομα της επιλογής του σε μία από τις αδερφές του. «Σκεφτήκαμε ότι ίσως είμαστε τρελοί που αφήνουμε το γιό μας να δώσει το όνομα που εκείνος θέλει σε ένα από τα κορίτσια. Αναρωτιόμασταν αν είναι σωστό να το επιτρέψουμε. Αν μπορεί να είναι τόσο σημαντικό για κείνον. Μα εκείνος επέμενε...και τελικά έγινε αυτό που ήθελε».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ