Η Κίρστεν Ντανστ δεν μπορούσε να βρει τη θέση της στα βραβεία Emmy κι έκανε κάτι επικό

Η Κίρστεν Ντανστ δεν μπορούσε να βρει τη θέση της στα βραβεία Emmy κι έκανε κάτι επικό Facebook Twitter
1

Η Κίρστεν Ντανστ και ο Τζέσι Πλίμονς βρέθηκαν στην χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Emmy και περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί, κάνοντας την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση του γιου τους.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2017. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της του «Fargo» όπου έπαιζαν μαζί. Τον περασμένο Μάιο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 

Στα χτεσινά βραβεία ο Τζέσι Πλίμονς ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του στο επεισόδιο «USS Callister» της σειράς Black Mirror. Κι ενώ όλα σχεδόν τα περιοδικά σχολίαζαν την εμφάνιση της εντυπωσιακής Κίρστεν, μόλις τέσσερις μήνες μετά την γέννηση του γιου της, η ηθοποιός κατάφερε να στρέψει την προσοχή σε κάτι πολύ καλύτερο- την αστεία γκάφα της εντός της αίθουσας της τελετής. 

Η Κίρστεν Ντανστ δεν μπορούσε να βρει τη θέση της στα βραβεία Emmy κι έκανε κάτι επικό Facebook Twitter

Η Κίρστεν Ντανστ μην μπορώντας να βρει τις θέσεις όπου έπρεπε να καθίσει μέσα στην αίθουσα, αποφάσισε εφόσον είχε ήδη ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση, να κάνει κάτι επικό, να καθίσει στα σκαλιά του διαδρόμου ανάμεσα στους υπόλοιπους καλεσμένους. 

«Δεν μπορούσα να βρω τις θέσεις μας», σχολίασε στο Instagram, δημοσιεύοντας η ίδια μια φωτογραφία στην οποία έχει κυκλώσει τον εαυτό της αλλά και τον αρραβωνιαστικό της, ενώ μπροστά μιλά στην κάμερα η παρουσιάστρια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Couldn’t find our seats #Emmy’s

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kirsten Dunst (@kirstendunst) στις


It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια