Το meme των ημερών είναι η Λίντσεϊ Λόχαν να χορεύει στη Μύκονο - Είναι εθιστικά διασκεδαστικό

Το meme των ημερών είναι η Λίντσεϊ Λόχαν να χορεύει στη Μύκονο - Είναι εθιστικά διασκεδαστικό Facebook Twitter
1

Όταν μαθεύτηκε πως η Λίντσεϊ Λόχαν θα κάνει γυρίσματα για μια νέα σειρά ριάλιτι του MTV στη Μύκονο (θα ακολουθεί εκείνη και τους υπαλλήλους του μαγαζιού της, Lohan Beach House), το κανάλι υποσχέθηκε άφθονο υλικό της γνωστής ηθοποιού να κάνει «ντόλτσε βίτα» στο ελληνικό νησί. 

Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο απολαυστικά θα ήταν τα πλάνα που θα χάριζε στους θαυμαστές της η 32χρονη ηθοποιός, με αποκορύφωση τη στιγμή που αρχίζει να χορεύει -μάλλον χορός ήταν όλο αυτό, αν και πολλοί διατηρούν τις αμφιβολίες τους...

Οι φιγούρες της Λίντσεϊ αλλά και το ύφος της όχι μόνο έκαναν το συγκεκριμένο βίντεο viral μέσα σε λίγες ώρες, κάνοντας μέχρι και τη Vogue να το σχολιάσει, αλλά μετέτρεψαν και την ίδια στο νέο, πολυσυζητημένο meme των ημερών που έχει κατακλύσει το ίντερνετ. 


Στο βίντεο, η Λίντσεϊ στέκεται μπροστά στα decks ενώ ακούγεται το τραγούδι «Pillowtalk» του Zayn Malik. Και ξαφνικά αρχίζει να λικνίζεται (;) στο ρυθμό, απαστράπτουσα με μια ασημένια ολόσωμη φόρμα, επιδεικνύοντας μερικές αμφιβόλου προέλευσης και χάρης κινήσεις. 

Εκτός από το γεγονός πως το βίντεο στάθηκε αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια παλιότερα χορευτικά της, έκανε επίσης τις Busy Philipps και Kelly Oxford να προσπαθήσουν να αναπαραστήσουν τις φιγούρες της. «Ειλικρινά είναι παραδόξως πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις, από όσο δείχνει. Respect», ήταν το συμπέρασμά τους μετά την προσπάθεια. 


Your Moves Say Otherwise ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just MeMe (@ihopeyoumemeit) στις

What, me? ?? #repost @honey.demon @lindsaylohan #weekend #drama #kween #sorrynotsorry #lindsaylohan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη brianny (@brianny) στις



#lindsaylohan VOGUE God bless you #madonna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LINDSAY. (@amisslohanstan) στις

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ