«Δεν είναι εύκολο να δουλεύεις για την Κρις Τζένερ» λέει η πρώην νταντά της οικογένειας Καρντάσιαν

«Δεν είναι εύκολο να δουλεύεις για την Κρις Τζένερ» λέει η πρώην νταντά της οικογένειας Καρντάσιαν Facebook Twitter
EPA
0

Όπως θα περίμενε κανείς, το να δουλεύεις για την Κρις Τζένερ δεν είναι εύκολο. 

Η πρώην νταντά Παμ Μπιχαν, την οποία είχε προσλάβει η Κρις Τζένερ  στις αρχές της δεκαετίας του '90 , αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως το να δουλεύει για την οικογένεια Καρντάσιαν ήταν ιδιαίτερως αγχωτικό. 

«Μου άρεσε η Κρις και την σεβόμουν για διάφορους λόγους» λέει η Μπίχαν στην προαναγγελία της εκπομπής που δημοσιεύθηκε από το People. «Όμως δεν ήταν εύκολο να δουλεύεις για αυτήν. Ήταν τελειομανής και απαιτούσε τελειότητα. 

Στις υποχρεώσεις της Μπίχαν ήταν να φροντίζει  τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, την Κόρτνεϊ, την Κιμ, την Κλόε και τον Ρομπ. Επίσης είχε αναλάβει να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο και σε άλλες δραστηριότητες. 

«Σε καθημερινή βάση, όταν έχεις μία μακρά λίστα να φέρεις σε πέρας και να αντιμετωπίσεις και το κυκλοφοριακό του Λος Άντζελες και πολλά από αυτά που έχεις να κάνεις δεν τα καταφέρνεις θα ακούσεις αρνητικά σχόλια» λέει η Μπίχαν. 

«Στην αρχή όταν μου μιλούσε άσχημα με έκανε να καταρρεύσω. Όμως ήταν ειλικρινής, έλεγε αυτό που σκεφτόταν. Δεν ήταν εύκολο να δουλεύεις γι αυτήν, αλλά μου άρεσε η δουλειά μου».

Η Μπίχαμ δούλεψε για την οικογένεια για πέντε χρόνια.

 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ