Οι αδερφές Καρντάσιαν/Τζένερ (aka «απόλυτα fashion icons» για εκατομμύρια γυναίκες) έχουν κάνει κατά καιρούς μόδα πολλά και διάφορα- από το θρυλικό πλέον contouring μέχρι τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου.  

 

Βέβαια πρακτικά αυτό κυρίως «μεταφράστηκε» σε δεκάδες γυναίκες που κυκλοφορούσαν βαμμένες σαν κλόουν επειδή δεν τους πέτυχε το contouring αλά Κιμ ή με γυαλιά που έμοιαζαν παιδικά στα πρόσωπά τους, αποτυγχάνοντας να αντιγράψουν την Κένταλ. 

 

Όπως και να έχει το αποτέλεσμα δεν πτόησε ποτέ τις διάσημες και ζάπλουτες αδερφές, που συνεχίζουν να κάνουν και να φορούν κυριολεκτικά ό,τι τους κατέβει, όπως έκανε πρόσφατα η Κένταλ που εμφανίστηκε με ένα τσαντάκι στον αστράγαλο. 

 

Το 22χρονο μοντέλο δημοσίευσε στα Instagram Stories μια φωτογραφία που την δείχνει ξυπόλητη και με ένα μικροσκοπικό, μαύρο τσαντάκι Chanel περασμένο στον ένα της αστράγαλο.  

 

«Χωράει μόνο τη χαρά», σχολίασε η ίδια στη λεζάντα, αφού προφανώς και δεν χωράει τίποτε περισσότερο από μια πιστωτική, ένα κλειδί ή μερικά χρήματα. 

 

 

 

Το περίεργο όμως δεν είναι που επέλεξε η Κένταλ κάτι τέτοιο, αλλά που μετά την φωτογραφία της το συγκεκριμένο τσαντάκι έγινε sold out. 

 

Το τσαντάκι εμφανίστηκε πρώτη φορά στις πασαρέλες του οίκου Chanel το 2007, φέρεται να είναι εμπνευσμένο από το «βραχιολάκι» που φορούσε τότε στο πόδι της η Λίντσεϊ Λόχαν, για να παρακολουθούν πόση κατανάλωση αλκοόλ κάνει, κι είχε γίνει sold out. Πρόσφατα το επανακυκλοφόρησε το Real Real στην τιμή των 645 δολαρίων και έγινε πάλι sold out. 

 


Ankle Purses 😳 YES OR NO ? Let us know in the comments below 👇 #shopthereel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Reel•Shop Fashion Near You (@shopthereel) στις

 

 

Οπωσδήποτε δεν ενθουσιάστηκαν όλοι, αφού πολλοί παρατήρησαν την ομοιότητα με τα «βραχιολάκια» που φορούν όσοι είναι υπό επιτήρηση.