Η πορσελάνινη επιδερμίδα της Νικόλ Κίντμαν κρύβει έναν μεγάλο φόβο

Η πορσελάνινη επιδερμίδα της Νικόλ Κίντμαν κρύβει έναν μεγάλο φόβο Facebook Twitter
0

Η χαρακτηριστική πορσελάνινη επιδερμίδα της Νικόλ Κίντμαν δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η διάσημη ηθοποιός δεν έχει ποτέ εμφανιστεί ηλιοκαμμένη και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι απεχθάνεται τον ήλιο.

Πολλές σταρ, όπως η Μαντόνα, δεν βγαίνουν ποτέ στον ήλιο ώστε να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους προστατευμένη και σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται, γνωρίζοντας πως η ακτινοβολία μακροπρόθεσμα προκαλεί σημαντικές βλάβες.

Όμως η Κίντμαν δεν απεχθάνεται τον ήλιο Δεν τον αποφεύγει, αλλά δεν το παρακάνει και όποτε αποφασίσει να εκτεθεί απέναντί του φροντίζει να είναι καλά οπλισμένη απέναντι του.

Και ο λόγος δεν είναι αισθητικός - τουλάχιστον όχι αποκλειστικά...

Σε μια πρόσφατη ομιλία της που δόθηκε στα πλαίσια συνεργασίας της με γνωστή εταιρία καλλυντικών, η Κίντμαν μίλησε για την αγάπη της για την παραλία αλλά και το πώς αυτό πρέπει να γίνεται με ισορροπία λόγω του ιστορικού της οικογένειάς της στον καρκίνο του δέρματος.

«Γι 'αυτό είμαι παθιασμένη με τα αντηλιακά», είπε. «Μου δίνουν πραγματικά την ευκαιρία να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω», λέει.

Η πορσελάνινη επιδερμίδα της Νικόλ Κίντμαν κρύβει έναν μεγάλο φόβο Facebook Twitter
Μην σας παραξενεύει που πολλές σταρ εμφανίζονται να κάνουν μπάνιο με μακρυμάνικα ρούχα

«Ήμουν στο Monterey και πάντα πήγαινα να κολυμπήσω πριν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στο "Big Little Lies". Είμαστε μια οικογένεια που τους αρέσουν τα σπορ. Και οι δύο κόρες μου μαθαίνουν τώρα να σερφάρουν και είναι διασκεδαστικό. Δεν νομίζω ότι ο ήλιος είναι κακός. Νομίζω ότι ο ήλιος είναι καλός. Είναι η βιταμίνη D. Το πρόβλημα είναι πόσο εκτεθειμένοι είμαστε. Πρέπει να προστατεύουμε πάντα τον εαυτό μας», λέει όταν καλείται να δώσει συμβουλές.

«Λόγων καταγωγής ο καρκίνος του δέρματος ήταν πάντα μια τεράστια ανησυχία», λέει και σημειώνει ότι πάντα χρησιμοποιεί αντηλιακό με υψηλό δείκτη καθώς εκτός από την καταγωγή, ο καρκίνος στην οικογένειά της, την έχει κατατάξει στις ομάδες που πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα.

«Εάν φροντίζετε τον εαυτό σας, το δέρμα σας είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο διαλογισμός είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ρουτίνας μου. Απλά αφιερώνω 20 λεπτά την ημέρα για να διαλογιστώ», λέει μεταξύ άλλων.

«Δεν καπνίζω. Διότι, προφανώς, αυτό είναι γνωστό πως κάνει κακό.  Λατρεύω σολομό. Και μου αρέσουν τα σμέουρα, τα βατόμουρα και όλα τα τρόφιμα που προάγουν την καλή υγεία του δέρματος. Τα τρώω κάθε πρωί», καταλήγει η ηθοποιός.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ