Η Μαράια Κάρεϊ απάντησε στο πόσο «ντίβα» είναι και αποκάλυψε πως κάνει μπάνιο σε γάλα

Η Μαράια Κάρεϊ απάντησε στο πόσο «ντίβα» είναι και αποκάλυψε πως κάνει μπάνιο σε γάλα Facebook Twitter
0

Η Μαράια Κάρεϊ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Guardian, στην οποία μίλησε για όλους και όλα, από την καταγωγή και τα παιδιά της μέχρι το μπάνιο με γάλα που κάνει. 

Στη συνέντευξη ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη φημολογία σχετικά τη συμπεριφορά ντίβας που της καταλογίσουν, όπως για παράδειγμα το ότι φέρεται να ζήτησε λευκά γατάκια και 100 λευκά περιστέρια για μια συναυλία σε ένα εμπορικό κέντρο και πως ζητά καινούργιο κάθισμα τουαλέτας κάθε φορά που μένει σε ξενοδοχείο. Και στα δύο απάντησε αρνητικά, διαψεύδοντας τις φήμες. 

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το ότι κάνει μπάνιο μόνο σε γαλλικό μεταλλικό νερό, η απάντησή της ήταν, «Όχι, κάνω μπάνιο σε γάλα». «Ναι, μερικές φορές χρησιμοποιώ γάλα σαν καλλυντικό», είπε χαρακτηριστικά. 

Αν και σημείωσε πως δεν έχει σκοπό να αποκαλύψει όλα τα μυστικά ομορφιάς της, παραδέχθηκε πως αναφορικά με το γάλα, πρέπει να είναι οπωσδήποτε κρύο- ούτε χλιαρό, ούτε καυτό. Και πρόσθεσε πως δεν την ενοχλεί η ιδέα του να κάνει μπάνιο σε μεταλλικό νερό. «Υποθέτω πως αν δεν υπάρχει καθαρό νερό και έπρεπε να χρησιμοποιήσω μεταλλικό, δεν θα με πείραζε καθόλου», είπε η διάσημη τραγουδίστρια. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ