Τα άβαφα νύχια είναι το νέο trend στο μανικιούρ και το επιβεβαιώνει η nail artist της Αντζελίνα Τζολί

Τα άβαφα νύχια είναι το νέο trend στο μανικιούρ και το επιβεβαιώνει η nail artist της Αντζελίνα Τζολί Facebook Twitter
1

Παρόλο που εμφανίστηκαν πολλά εκκεντρικά και πολύχρωμα νύχια στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν, φαίνεται πως η νέα τάση στο μανικιούρ προστάζει καθόλου χρώμα, δηλαδή άβαφα πλην περιποιημένα νύχια. 

Η Emi Kudo, nail artist πολλών διάσημων γυναικών όπως οι Γιάρα Σαχίντι, Ολίβια Μαν, Τζάνετ Τζάκσον και Αντζελίνα Τζολί, εξηγεί πως το μυστικό για άβαφα νύχια που δείχνουν όμορφα και φυσικά κρύβεται στην ενυδάτωση. «

«Υγιή και απαλά χέρια, ενυδατωμένη επιδερμίδα, φροντισμένες παρανυχίδες και καθαρά νύχια. Τα χέρια μιας γυναίκας πρέπει να μοιάζουν σαν να μην έχει αγγίξει ποτέ της απορρυπαντικό πιάτων ή να έχει ασχοληθεί με την βαβούρα της καθημερινότητας», εξηγεί η Kudo.


Αν και δεν είναι κατά των έντονων χρωμάτων, τονίζει πως αυτή τη στιγμή προτιμά να εστιάζει στα φυσικά νύχια. «Μου αρέσουν τα χρώματα στα χέρια και το απαλό ροζ ή το άβαφο στα πόδια, κάτι που είναι κόντρα στον βασικό κανόνα των νυχιών που θέλει το αντίστροφο», λέει η ίδια.

«Μπορεί μια γυναίκα να έχει βάψει με ωραία χρώματα τα χέρια της, αλλά αν τα πόδια της έχουν ένα τέλειο πεντικιούρ με καθαρά, άβαφα νύχια, αυτό δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και την εντύπωση της αθωότητας. Θεωρώ πως είναι κάτι που θα πρέπει να ακολουθήσει μια γυναίκα της πόλης», προσθέτει. 

Versace Versace Versace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις


?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ