Η Μαντόνα στο περίεργο βίντεο που τη δείχνει να κάνει μασάζ με πιρούνια δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζουμε

Η Μαντόνα στο περίεργο βίντεο που τη δείχνει να κάνει μασάζ με πιρούνια δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζουμε Facebook Twitter
0

H Μαντόνα θεωρείται από πολλούς μια απόδειξη πως μπορεί κάποιος να ξεγελάσει το χρόνο.

Πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να απολαμβάνει ένα ασυνήθιστο μασάζ με πιρούνια.

Η τραγουδίστρια είναι ξαπλωμένη και μια αισθητικός της τρίβει δύο πιρούνια στα μάγουλά της και κάτω από τα μάτια της.

Skillets Forks My Face @mdnaskin @tarinskillets???????????#skin #facial #esthetician #skillets #mdnaskin #fork#fun ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις


«Σφίγγει πραγματικά το δέρμα» είπε η Μαντόνα και αμέσως έγινε viral, αλλά γέννησε και απορίες και επειδή πολλές γυναίκες μπορεί να τη μιμηθούν και να αρχίσουν να τρίβονται με πιρούνια, ο Guardian το έψαξε λίγο και λέει πως μάλλον αυτό που βλέπουμε δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται.

Προτού πάτε στο συρτάρι της κουζίνας και αρχίσετε να ψάχνετε για σκεύη, καλό είναι να γνωρίζετε πως αυτό που χρησιμοποιεί η Μαντόνα μάλλον δεν το έχετε σπίτι σας

Τα πιρούνια δεν είναι τυχαία και μάλλον διοχετεύουν μικροσκοπικά ηλεκτρικά ρεύματα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, με στόχο τον τόνωση των μυών του προσώπου και την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η Jane Lewis, μια αισθητικός στην κλινική Skin to Love στο St Albans, ξεκαθαρίζει πως δεν γδέρνουν το δέρμα της αλλά ενισχύουν τη ροή του αίματος, αυξάνοντας την λεμφική αποστράγγιση.

Κάτι αντίστοιχο μπορεί όμως να κάνει κανείς με κουτάλια... κανονικά κουτάλια!


Τα μασάζ με κουτάλι έχουν προταθεί ως ευεργετική μέθοδος από το γερμανό κοσμετολόγο Rene Koch ως τρόπος αποβολής της υπερβολικής ποσότητας υγρών, βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος και μείωσης των ρυτίδων. «Δεν θα το συνιστούσα απαραιτήτως στους ασθενείς μου», λέει ο Lewis, «αλλά αν πάτε στο συρτάρι μαχαιροπίρουνων, τότε η στρογγυλή πλευρά ενός κουταλιού θα σας κάνει εξίσου καλό με τα πιρούνια. Όλα σχετίζονται με τη δημιουργία κινήσεων», λέει.

Την ίδια ώρα, μια μαλακή οδοντόβουρτσα είναι για κάποιους ιδανική για την απολέπιση του δέρματος αλλά και ως ένας τρόπος για να αντιμετωπιστεί η ακμή. Αν έχετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, ακόμη καλύτερα, γράφει το άρθρο του Guardianπου μεταφέρει τις συμβουλές του κοσμετολόγου.

Σε γενικές γραμμές πάντως μην δοκιμάσετε κάτι από τα παραπάνω και κρατήστε τα πιρούνια για την μπριζόλα σας εκτός αν ψωνίζετε από το ίδιο κατάστημα με την Μαντόνα...

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ