Ο πατέρας της Amy Winehouse λέει πως τον επισκέπτεται συνέχεια το φάντασμα της κόρης του

Ο πατέρας της Amy Winehouse λέει πως τον επισκέπτεται συνέχεια το φάντασμα της κόρης του Facebook Twitter
1

Από τον θάνατο της Amy Winehouse έχουν περάσει περίπου έξι χρόνια αλλά σύμφωνα με την οικογένειά της είναι ακόμη «ζωντανή».

Ο Mitch Winehouse, πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας, υποστηρίζει πως δέχεται πολύ συχνές επισκέψεις από το φάντασμα της κόρης του, το οποίο μερικές φορές έρχεται και κάθεται στην άκρη από το κρεβάτι του. 

«Έχουμε τις στιγμές μας, ειδικά στα γενέθλιά της στις 14 Σεπτεμβρίου. Είναι δύσκολο. Μετά από τρία χρόνια σκεφτόμουν πως ίσως μια μέρα έρθει με μορφή κι όντως επιστρέφει -όχι σωματικά, πνευματικά- όλη την ώρα», λέει ο Mitch. 

Ο πατέρας της Amy Winehouse λέει πως τον επισκέπτεται συνέχεια το φάντασμα της κόρης του Facebook Twitter

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ βρίσκεται γύρω μας. Συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα. Το πνεύμα της έρχεται και στέκεται στην άκρη του κρεβατιού μου. Απλώς κάθεται εκεί και μοιάζει ακριβώς με εκείνη με το όμορφο πρόσωπό της και με κοιτάζει. Την ρωτάω, "Είσαι καλά;" επειδή νιώθω αμήχανα όταν βρίσκεται εκεί. Βέβαια είναι παρήγορο κατά κάποιον τρόπο να ξέρω πως είναι εκεί και γύρω μου», συνεχίζει.

Ο Mitch πιστεύει επίσης πως η Amy επισκέπτεται αυτόν και την σύζυγό του, Jane, με τη μορφή ενός πουλιού το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με ένα τατουάζ που είχε η τραγουδίστρια στο χέρι της. 

Ο πατέρας της Amy Winehouse λέει πως τον επισκέπτεται συνέχεια το φάντασμα της κόρης του Facebook Twitter

«Την εβδομάδα μετά τον θάνατό της, βρισκόμουν στο σπίτι της αδερφής μου όταν ξαφνικά ακούσαμε έναν γδούπο και είδαμε ένα κοτσύφι, ίδιο με ένα τατουάζ της Amy, να πέφτει πάνω στο τζάμι. Πήγαμε το μαζέψαμε και βάλαμε σε ένα κλαδί. Αυτό έγινε την νύχτα, που δεν πετούν τα πουλιά. Μετά αυτό ήρθε και ξανακάθισε πάνω στο πόδι μου. Το ξαναβάλαμε αλλά αυτό επέστρεψε πάλι, κάθισε ανάμεσά μας κι άρχισε να τραγουδάει. Πλέον βλέπω κοτσύφια όλη την ώρα. Θα μου πεις, "εντάξει είναι απλώς ένα πουλί", αλλά εγώ είμαι σίγουρος πως είναι η Amy», καταλήγει ο πατέρας της τραγουδίστριας. 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ