Λογοκρισία στο κοστούμι της Μαρίας Κορινθίου- Το στήθος κρύφτηκε τελικά

Λογοκρισία στο κοστούμι της Μαρίας Κορινθίου- Το στήθος κρύφτηκε τελικά Facebook Twitter
4

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μαρία Κορινθioυ καταφέρνει φέτος να απασχολήσει τα social media με το σώμα της.

Πάνε λίγοι μήνες αφότου τέθηκε θέμα για το εξώφυλλο και το ρετούς και τώρα η συζήτηση ξεκίνησε από την εμφάνισή της στο θέατρο και το κοστούμι που φόρεσε.

Η Μαρία Κορινθίου ενσαρκώνει στο μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» το ρόλο που είχε η Μάρθα Καραγιάννη πριν από πολλά χρόνια και για τις ανάγκες της παράστασης εμφανίστηκε επί σκηνής με ένα πολύ προκλητικό διάφανο κορμάκι το οποίο κάλυπτε το στήθος της ελάχιστα με μερικά στρας.

Λογοκρισία στο κοστούμι της Μαρίας Κορινθίου- Το στήθος κρύφτηκε τελικά Facebook Twitter
Λογοκρισία στο κοστούμι της Μαρίας Κορινθίου- Το στήθος κρύφτηκε τελικά Facebook Twitter

Τα σχόλια ξεκίνησαν από τα πρωινάδικα και σύντομα τη σκυτάλη πήραν τα σάιτς. 

 
 

«Είχε γίνει και τότε ντόρος με το κοστούμι αυτό και με την Μάρθα Καραγιάννη, μας το είπε η ίδια, οπότε χαιρόμαστε που έγινε αυτός ο ντόρος» σχολίασε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιώργος Βάλαρης προκειμένου να υπερασπιστεί την ενδυματολογική επιλογή της ηθοποιού.

Όμως απάντησε και η Μαρία Κορινθίου :«Και να σημειώσουμε ότι είναι κοστούμι. Δεν είμαι ούτε γυμνή, ούτε τόπλες που έχει γραφτεί και έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο. Μην ανησυχείτε, δεν φαίνεται τίποτα. Όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση. Μου το είχε πει η κυρία Μάρθα πως συγκεκριμένα για αυτό το κοστούμι και ένα άλλο στο «Κορίτσια για φίλημα» είχε ακούσει πολλά και μου είπε «μη δίνεις σημασία». Το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου. Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά που έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα εδώ και άυπνοι, με πολύ μεράκι. Είναι πολύ συγκεκριμένο το κοστούμι. Αν βλέπουν κάτι προκλητικό σε κάτι που έχει ξαναγίνει και είναι πολύ συγκεκριμένο, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω να ασχοληθώ. Γίνεται επί τούτου.»

Λογοκρισία στο κοστούμι της Μαρίας Κορινθίου- Το στήθος κρύφτηκε τελικά Facebook Twitter

Αναπάντεχα, θέση πήρε και η Μάρθα Καραγιάννη η οποία υπερασπίστηκε την εμφάνιση:

«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την Μαρία Κορινθίου, δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της. Ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι και γιατί να μοιάζει με το δικό μου. Και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος. Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της! Και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα τη Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία» είναι το σχόλιο της ηθοποιού που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω της στενής της φίλης Ντόρας Δούμα.

Η Μαρία Κορινθίου ανταπέδωσε την αγάπη και ευχαρίστησε την ηθοποιό για την υποστήριξη της.

Όμως σήμερα το κοστούμι δεν είναι πλέον το ίδιο.

Έγιναν τροποποιήσεις, μπήκαν και άλλες πούλιες και μερικά φτερά και το στήθος καλύφθηκε.

It's Viral
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ