Γυμνή πάνω σε δέντρο - Καιρό είχε η Κιμ Καρντάσιαν να ξαναγίνει NSFW

Γυμνή πάνω σε δέντρο - Καιρό είχε η Κιμ Καρντάσιαν να ξαναγίνει NSFW Facebook Twitter
2

Μετά τις σχετικά συντηρητικές φωτογραφίσεις για περιοδικά όπου εμπνεύστηκε από την Τζάκι Κένεντι και την Σερ, η Κιμ  Καρντάσιαν επέστρεψε στα γνωστά....δηλαδή τα γυμνά.

Η πρώτη μετά από καιρό γυμνή της φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram - με τα κατάλληλα αστεράκια για την λογοκρισία.

Η σταρ των social media ποζάρει γυμνή πάνω σε ένα δέντρο για το ασπρόμαυρο πορτρέτο το οποίο υπογράφουν οι διάσημοι φωτογράφοι Mert & Marcus.

H φωτογραφία είναι από τις σελίδες του νέου βιβλίου που εκδίδει ο οίκος Taschen και είναι αφιερωμένο στη δουλειά των Mert Alas και Marcus Piggott οι οποίοι έχουν δουλέψει με εκατοντάδες διάσημους καλλιτέχνες και προσωπικότητες από το χώρος της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου.

NYC are you ready ? ⭐️ 7 th September our first book is launched with a party ⭐️ #mertandmarcus #taschen #20yearsofmertandmarcus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mert Alas (@mertalas) στις

NYC GET READY⭐️ 7 th SEPTEMBER our book launch party ??⭐️ #mertandmarcus @taschen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mert Alas (@mertalas) στις

7 th SEPTEMBER. NYC ⭐️LAUNCH OF OUR FIRST BOOK #mertandmarcus #taschen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mert Alas (@mertalas) στις

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ότι και καλά η κιμ καρτνασιαν είναι έτσι και στην πραγματικότητα. Ναι,οκευ. Πραγματικά απορώ, πως εξακολουθεί να θεωρείται "πρότυπο" κι να προβάλεται τόσο πολύ (ακόμα) αφού αποδείχθηκε από την διαρροή φωτογραφιών χωρίς ρετουσάρισμα και επεξεργασία πως απλά όλο αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι κάτι ψεύτικο και ότι η ίδια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το είδωλο της.