Όλοι το πιάσαμε το υπονοούμενο - Αναμένεται η απάντηση της Κιμ Καρντάσιαν

Όλοι το πιάσαμε το υπονοούμενο - Αναμένεται η απάντηση της Κιμ Καρντάσιαν Facebook Twitter
4
Όλοι το πιάσαμε το υπονοούμενο - Αναμένεται η απάντηση της Κιμ Καρντάσιαν Facebook Twitter

Μπορεί τα ελληνικά ραδιόφωνα να το ψιλο-αγνοούν μέχρι στιγμής, αλλά εκτός συνόρων και ειδικά στις ΗΠΑ έχει γίνει πανδαιμόνιο με το νέο τραγούδι της Taylor Swift.

Σε μόλις τέσσερις ημέρες, το «Look What You Made Me Do» έσπασε σημαντικά ρεκόρ στη μουσική βιομηχανία.

Έπαιξε συνολικά 10.129.087 φορές στο Spotify την περασμένη Παρασκευή, την ημέρα της κυκλοφορίας του, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι σε μια μόνο μέρα.


Το βίντεο έσπασε επίσης το ημερήσιο ρεκόρ του YouTube. Έλαβε 43,2 εκατομμύρια views σε 24 ώρες, σπάζοντας το ρεκόρ του Psy. Επίσης ξεπέρασε το Hello της Adele.


Τέλος έκανε ρεκόρ στα Spotify streams σε μια μέρα, ένα ρεκόρ που κατείχε ο Ed Sheeran για το Shape of You.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει:

 

To buzz είναι τεράστιο και από την κυκλοφορία του βίντεο κάθε μέρα αποκαλύπτεται και μια ίντριγκα. Η Taylor Swift, την οποία πολλοί έχουν κατηγορήσει (μάλλον δικαίως) ως την πιο «απολιτίκ» ποπ σταρ της εποχής, επέλεξε με την επιστροφή να παίξει εκ του ασφαλούς απέναντι στο πολιτικό σχόλιο και έστρεψε ξανά όλα τα φώτα πάνω της με τα δικά της θέματα και τις δικές της κόντρες.

Και ενώ όλοι οι καλλιτέχνες του πλανήτη έχουν με τον δικό τους τρόπο εκφραστεί για την ταραχώδη χρονιά, τον Τραμπ, τα ανθρώπινα δικαιώματα και όλα όσα συμβαίνουν, η Taylor, μια μέγκα-σταρ με δυνητικά τεράστια επιρροή, ασχολείται με την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουεστ- τους δικούς της δαίμονες.

Όλοι το πιάσαμε το υπονοούμενο - Αναμένεται η απάντηση της Κιμ Καρντάσιαν Facebook Twitter

Το βίντεο είναι για πολλούς γεμάτο υπονοούμενα και επαναφέρει την παλιά κόντρα με το ζευγάρι. Αν δεν θυμάστε τι είχε γίνει είναι μια παλιά ιστορία για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, εδώ και εδώ.

H περιβόητη σκηνή του βίντεο που έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε για αναζωπύρωση της κόντρας είναι αυτή στην μπανιέρα. Η Taylor Swift απολαμβάνει το λουτρό της, το οποίο δεν περιλαμβάνει νερό, αλλά εκατοντάδες διαμάντια και κοσμήματα.

Και όσοι ακόμη δεν έχετε καταλάβει την αναφορά, υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου ένα χρόνο, μια ληστεία στο Παρίσι είχε γίνει το πιο χοτ θέμα από New York Times μέχρι το ΤΜΖ. Οι ληστές που είχαν εισέλθει στη βίλα της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι την είχαν δέσει και την είχαν βάλει στην μπανιέρα και της είχαν αρπάξει κοσμήματα εκατομμυρίων.

Οι φανς της Καρντάσιαν προφανώς έχουν εξοργιστεί, ενώ το αντίπαλο στρατόπεδο διασκεδάζει με την ίντριγκα-τσιχλόφουσκα.

Ωστόσο όταν μιλάμε για δύο τόσο ισχυρές γυναίκες η κόντρα αυτή ίσως δώσει τροφή για πολλούς μήνες.

Όλοι το πιάσαμε το υπονοούμενο - Αναμένεται η απάντηση της Κιμ Καρντάσιαν Facebook Twitter

Για την ώρα η Κιμ δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και αυτό που διαρρέεται από το δικό της στρατόπεδο είναι κάτι τύπου «Σιγά μην ασχοληθώ τώρα με την Taylor».

Όσοι γνωρίζουν όμως καλά, στοιχηματίζουν πως είναι θέμα ημερών να υπάρξει απάντηση και τα ταμπλόιντς τρίβουν τα χέρια τους.

It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ