Άγριος τσακωμός της Λίντσεϊ Λόχαν με το Ρώσο σύντροφό της στη Μύκονο

Άγριος τσακωμός της Λίντσεϊ Λόχαν με το Ρώσο σύντροφό της στη Μύκονο Facebook Twitter
3

Τους τελευταίους μήνες, οι περισσότεροι είχαν κάπως πειστεί πως ίσως η Lindsay Lohan είχε πια αφήσει πίσω το ταραχώδες της παρελθόν και τα προβλήματα με τις καταχρήσεις μιας που έδειχνε να προχωρά τη ζωή της και να αλλάζει σελίδα.

Πριν από λίγο καιρό, μας σύστησε τον αρραβωνιαστικό της, το Ρώσο εκατομμυριούχο Egor Tarabasov, με τον οποίο μάλιστα έκανε και θριαμβευτική άφιξη στη Μύκονο.

Σε πολλές φωτογραφίες που διέρρευσαν στη δημοσιότητα ή ανέβασε η ίδια στα social media, εμφανιζόταν πολύ ερωτευμένη με το νέο της σύντροφο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, στην εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες ρωγμές, πρώτα με τη Lindsay Lohan να κατηγορεί τον σύντροφό της για απόπειρα δολοφονίας και στη συνέχεια να επανέρχεται με την ανακοίνωση του οριστικού χωρισμού τους μέσω twitter.

 Η Lohan μιλώντας σήμερα στην «Daily Mail» ξεκαθάρισε πως, τουλάχιστον προς το παρόν, η σχέση της με τον Ρώσο μεγιστάνα έχει τελειώσει.

Μάλιστα, ταυτόχρονα με τη συνέντευξή της είδαν το φως της δημοσιότητας και μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο που δείχνουν έναν άγριο τσακωμό του ζευγαριού πριν από μερικές μέρες σε παραλία της Μυκόνου.

Άγριος τσακωμός της Λίντσεϊ Λόχαν με το Ρώσο σύντροφό της στη Μύκονο Facebook Twitter

«Τώρα συνειδητοποιώ πως δεν μπορείς να μένεις σε μία σχέση μόνο από αγάπη», ομολογεί η Lohan στη βρετανική εφημερίδα. «Καμία γυναίκα που τη χτυπά ο σύντροφός της δεν πρέπει να μένει μαζί του, εάν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι έτοιμος να συζητήσει συγνώμη».

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που διέρρευσαν μόλις σήμερα στα βρετανικά tabloids δείχνουν καρέ - καρέ τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στη Lohan και τον Tarabasov, οι οποίοι φαίνονται να τσακώνονται για ένα κινητό. Μόλις η 30χρονη ηθοποιός πετά τη συσκευή από το αυτοκίνητο και βγαίνει έξω να το πιάσει πρώτη, ο Ρώσος σύντροφός της την αρπάζει και της τραβάει το χέρι πίσω από την πλάτη.

Η 30χρονη ηθοποιός μοιάζει αρκετά διστακτική στο να πει περισσότερα για το περιστατικό, αναφέρει η Daily Mail, λέγοντας μόνο ότι πέταξε το κινητό του Tarabasov μόλις αυτός πήρε το δικό της. «Ο Ιγκόρ είχε πιει πολύ και έκανε σαν τρελός».

Άγριος τσακωμός της Λίντσεϊ Λόχαν με το Ρώσο σύντροφό της στη Μύκονο Facebook Twitter

Ωστόσο, δεν διστάζει να πει περισσότερα για το περιστατικό που σημειώθηκε μερικές μέρες αργότερα στο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο, με την ίδια να καταγράφεται σε βίντεο όπου κατηγορεί τον Tarabasov πως προσπάθησε να τη σκοτώσει.

«Ο Igor και εγώ είχαμε πάει για δείπνο. Χορέψαμε, περάσαμε καλά. Όταν γυρίσαμε σπίτι, εγώ πήγα για ύπνο και ο Igor βγήκε έξω. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε και όταν ξύπνησα στεκόταν από πάνω μου. Δεν ήταν ο εαυτός του, έγινε βίαιος και μου επιτέθηκε».

Αυτή είναι η πρώτη φορά, σχολιάζει η εφημερίδα, που η Lohan μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Tarabasov και γι' αυτό αρχίζει να κλαίει. Παραδέχεται ότι δεν νιώθει ασφαλής. «Ήθελα να δώσω αυτή τη συνέντευξη γιατί είναι η ώρα να ακουστεί η αλήθεια» τονίζει η 30χρονη ηθοποιός.  «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά ψέματα για μένα το τελευταίο διάστημα. Έχω μείνει σιωπηλή πολύ καιρό, αλλά τώρα φοβάμαι για το τι μπορεί να κάνει ο Igor σε μένα και στον εαυτό του».

Άγριος τσακωμός της Λίντσεϊ Λόχαν με το Ρώσο σύντροφό της στη Μύκονο Facebook Twitter

«Το ξέρω πως δεν είμαι αγγελούδι» παραδέχεται η Lohan και συνεχίζει: «Αλλά προσπάθησα να διορθώσω τα πράγματα. Εξαρτάται από αυτόν τώρα. Του πρότεινα να πάμε σε σύμβουλο σχέσεων, αλλά έρχεται μία στιγμή που πρέπει να δώσω προτεραιότητα στον εαυτό μου, στην οικογένεια μου και να σκεφτώ την καριέρα μου για την οποία έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Επίσης, δεν θέλω να απογοητεύσω τους φαν μου, με το να μην συμπεριφέρομαι σαν τη δυνατή γυναίκα που έχω καταφέρει να γίνω».

Mε στοιχεία από τη Daily Mail

It's Viral
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ