MasterChef: Οι φωτογραφίες που κάνουν spoilers για τις εξελίξεις στο μαγειρικό διαγωνισμό

MasterChef: Οι φωτογραφίες που κάνουν spoilers για τις εξελίξεις στο μαγειρικό διαγωνισμό Facebook Twitter
1

Κανείς από τους συμμετέχοντες στο Master Chef δεν πρέπει να «μαρτυρήσει» τις εξελίξεις μέχρι να ολοκληρωθεί ο τηλεοπτικός διαγωνισμός και να αναδειχθεί ο νικητής. Και, φυσικά, κανείς δεν το έχει κάνει. Οι παίκτες που αποχώρησαν έχουν σεβαστεί στο έπακρο τα συμβόλαια που τους δεσμεύουν να παραμείνουν σιωπηλοί μέχρι το τέλος.

Το Twitter, όμως, και αρκετοί τηλεθεατές, που, απ' ό,τι φαίνεται κυκλοφορούν με τα κινητά στο χέρι, δεν δεσμεύονται από κανένα συμβόλαιο. Έτσι, όταν πριν από λίγες μέρες αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν εξεπλάγησαν καθόλου από αυτή την εξέλιξη. 

Μέρες πριν από την αποχώρηση του, κυκλοφορούσε στο Twitter μία φωτογραφία του που τον έδειχνε να τρώει μαζί με μία φίλη του σε εστιατόριο της Αθήνας. Τώρα, κάτι ανάλογο συμβαίνει με τον Τιμολέοντα, με μία παρόμοια φωτογραφία να φιγουράρει με το hashtag του MasterChef δίπλα της. 

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με μία φωτογραφία του επίσης διαγωνιζόμενου Σάββα Ληχανίδη.

Γενικώς, απ' ό,τι φαίνεται, το reality μαγειρικής και οι εξελίξείς του έχουν δημιουργήσει φρενίτιδα και... πάθη στους τηλεθεατές που δεν θέλουν με τίποτα να αποχωρήσουν συγκεκριμένοι παίκτες ή αντιθέτως πανηγυρίζουν όταν εξέρχονται αυτοί που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα. 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια