Όταν ο Πάνος Ιωαννίδης του MasterChef εκνεύρισε την... Κατερίνα Καινούργιου

Όταν ο Πάνος Ιωαννίδης του MasterChef εκνεύρισε την... Κατερίνα Καινούργιου Facebook Twitter
1

Όλοι ξέρουν πια ότι η τηλεόραση έχει τους δικούς της νόμους. Όλοι ξέρουν, όμως, ότι και οι επαγγελματίες ενός άλλου κλάδου που δεν έχουν σχέση με το θέαμα, δεν έχουν καμία υποχρέωση -και ευτυχώς, δηλαδή- να συμπεριφέρονται σαν... σταρ. 

Αυτή την παρεξήγηση φαίνεται ότι ζει το τελευταίο διάστημα και ο κριτής του τηλεοπτικού διαγωνισμού "MasterChef" και γνωστός σεφ, Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος όπου πηγαίνει και όπου βρίσκεται έχει να αντιμετωπίσει μία κάμερα.

Όσο ευγενής κι αν είναι, όσο κι αν προσπαθεί να αποφύγει την άνευ λόγου δημοσιότητα, φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει μάθει ούτε να απολογείται ούτε να προσποιείται ότι περνάει καλά με όλο αυτό, οπότε μοιραία δημιουργούνται παρεξηγήσεις. 

 

Όπως συνέβη και με την περίπτωση δημοσιογράφου τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επιχείρησε να αποσπάσει ένα πλάνο και μία δήλωση από τον κριτή.

Εκείνος αρχικά ευγενικά απάντησε ότι τον περιμένουν και ίσως λίγο αργότερα να έλεγαν δυο κουβέντες, ο δημοσιογράφος του απαντά ότι θα πρέπει να φύγει και ο κριτής συνεχίζει να χαιρετά τον κόσμο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έχει βρεθεί. 

Φυσικά, αυτό για το πάνελ της εκπομπής μεταφράστηκε ως αγένεια -«μα, γιατί ήταν τόσο αγενής;» ήταν το πρώτο σχόλιο της παρουσιάστριας-, μετά το τόσο έγινε άλλο τόσο κατά την αγαπημένη συνήθεια των τηλεοπτικών εκπομπών και ο Ιωαννίδης ξαφνικά θα πρέπει να απολογείται γιατί δεν σταματά σε κάθε κάμερα και μικρόφωνο που βρίσκεται μπροστά του... 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ