To Twitter συμπαραστέκεται (με τον τρόπο του...) στη Γωγώ του MasterChef

To Twitter συμπαραστέκεται (με τον τρόπο του...) στη Γωγώ του MasterChef Facebook Twitter
0

Όσο αντικειμενικός κι αν είναι κανείς -πόσω μάλλον ο τηλεθατής- η Γωγώ δεν είναι ακριβώς από τις πιο συμπαθείς παίκτριες του φετινού MasterChef.

Αυτό, ίσως, οφείλεται και στο γεγονός ότι από τον μαγειρικό διαγωνισμό έχουν ήδη αποχωρήσει ικανοί υποψήφιοι ή επαγγελματίες σεφ, ωστόσο, η νεαρή, πότε από τύχη και πότε με τις κατάλληλες βοήθειες από τον εξώστη κατάφερνε να περνά τις δοκιμασίες. 

Το ίδιο συνέβη και με την άλλη παίκτρια, την Ηλέκτρα, η παραμονή της οποίας πυροδότησε τις οργισμένες αντιδράσεις των τηλεθεατών, όταν έφυγε ο Σελίμ -ένας αρκετά ικανός παίκτης- και εκείνη εξασφάλισε ακόμη μία εβδομάδα στον διαγωνισμό καθώς το πιάτο που έφτιαξε ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του εμπνευσμένο από τους συμπαίκτες της που της φώναζαν οδηγίες από τον εξώστη... 

Οι βοήθειες, όμως, "κόπηκαν" μαχαίρι, ξαφνικά χθες. Όσοι έχουν μπει στη δεκάδα, με εξαίρεση τις δύο κυρίες, ακριβώς λόγω υψηλότερου επιπέδου γνώσεων στη μαγειρική έχουν αποφασίσει να κοντραριστούν στα ίσα. Και μάλλον γι' αυτό και αποφάσισαν να μη δώσουν κανένα "σκονάκι" στους λιγότερο αδύναμους "μαθητές". 

Η Γωγώ το κατάλαβε και η κάμερα την έπιασε να γκρινιάζει και να μιλά για διπρόσωπους. Και μπορεί όλοι να είχαμε μια τέτοια συμμαθήτρια, που περνούσε διαγωνίσματα και τάξεις με τη δική μας βοήθεια και που μας έκοβε την καλημέρα όταν αποφασίζαμε να την αφήσουμε να προσπαθήσει με τις δικές της δυνάμεις, το Twitter πάλι δεν είχε τέτοιες ευαισθησίες και περιέλαβε τη Γωγώ κανονικότατα.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ