Γυναίκα κάνει φάρσα στον άνδρα της πως κέρδισαν το λόττο - Τρεις βδομάδες μετά το πετυχαίνουν όντως

Γυναίκα κάνει φάρσα στον άνδρα της πως κέρδισαν το λόττο - Τρεις βδομάδες μετά το πετυχαίνουν όντως Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα έκανε φάρσα στο σύζυγό της πως κέρδισαν το λόττο και όντως τρεις βδομάδες μετά το κερδίζουν.

Ο Daniel Peart, ένας αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός, δεν πίστευε τη γυναίκα του όταν του τηλεφώνησε και του είπε πως όντως αυτή τη φορά έχουν κερδίσει στη λοταρία. 

«Δεν την πίστευα καθόλου επειδή μας αρέσει να πειράζει ο ένας τον άλλο» παραδέχτηκε ο εκατομμυριούχος πλέον ξυλοκόπος. 

«Αλήθεια νόμιζε πως του έλεγα ψέματα. Στην πραγματικότητα μου είπε «δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα. Σ' αγαπώ» και έδωσε το τηλέφωνο στον αδερφό του. Ήταν σίγουρα τρελός» παραδέχτηκε, από την άλλη, η σύζυγός του που πριν λίγο είδε να πετυχαίνει τους 5 αριθμούς του EuroMillions HotPicks. 

Το ζευγάρι που έχει παντρευτεί εδώ και 5 χρόνια και ζει με τα τρία του παιδιά σε ένα μικρό σπίτι κοντά στο Πίτερμπρο, σχεδιάζει να αγοράσει ένα μεγαλύτερο ακίνητο στην περιοχή.

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για μια οικογένεια 5 παιδιών. Τώρα όλα τα παιδιά θα έχουν το δικό τους υπνοδωμάτιο και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Αναμένουμε στην επόμενη περιπέτεια της ζωής μας» σημείωσε ο Daniel Peart. 

Για να συμμετέχουν, μάλιστα, στην κλήρωση δαπάνησαν την τελευταία μιάμιση λίρα που είχαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό. 

Ο Daniel Peart θέλει αυτά τα χρήματα να τους φέρουν πιο κοντά ως οικογένεια. «Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί ως οικογένεια και να μη χρειάζεται να ανησυχούμε τόσο πολύ» κατέληξε ο ίδιος. 

Με πληροφορίες από Guardian

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ