Κάθε σελέμπριτι/μοντέλο/influencer που σέβεται τον εαυτό της «οφείλει» να ποστάρει στο Instagram στη διάρκεια του καλοκαιριού τουλάχιστον μέρα παρά μέρα μια φωτογραφία της από παραλία, με λίγη άμμο, πολλή θάλασσα και -εννοείται- πολλά και διάφορα μαγιό. 

 

Κι αν η «δουλειά» ακούγεται πανεύκολη, μάθετε πως δεν είναι καθόλου γιατί πόση φαντασία να επιστρατεύσουν πια για ευφάνταστες και πρωτότυπες πόζες ώστε να ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες; 

 

Επειδή όμως η καλή nfluencer στη φουρτούνα φαίνεται, κάποια το κατάφερε και παρόλο που το όνομά της έχει χαθεί ήδη στα άδυτα του Instagram, οι υπόλοιπες φροντίζουν όπως μπορούν να διαιωνίσουν τη νέα πόζα που λατρεύουν αυτή τη στιγμή από την Kylie Jenner μέχρι την Emily Ratajkowski.

 

 

 

 

Η πόζα «shadeseeker» ή αλλιώς «με-τυφλώνει-ο-ήλιος» είναι (περίπου) αυτό που ακούγεται: τοποθετείς το ένα χέρι μπροστά στο μέτωπο για να προστατέψεις τα μάτια σου από τον ήλιο. 

 

Και για τους βιαστικούς που θα απαντήσουν πως γι' αυτό το λόγο υπάρχουν τα γυαλιά ηλίου, ο αντίλογος είναι πως το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν ταιριάζει πάντα με το μαγιό και το υπόλοιπο σύνολο, οπότε εκεί έρχεται το χέρι. Βέβαια κάποιες βάζουν το χέρι παρόλο που φοράνε και γυαλιά, αλλά άβυσσος η ψυχή των σελέμπριτι. 

 

 

 

 

 

Διάσημες όπως οι Emily Ratajkowski, Alexa Chung, Lucy Watson και Kylie Jenner έχουν ήδη υιοθετήσει την πόζα καθώς, αποδεικνύεται, πως είναι σούπερ κολακευτική αφού βοηθά να αποφύγουν περίεργες σκιάσεις στο πρόσωπό τους, μπορούν να κρατούν τα μαλλιά τους όπως θέλουν και ταυτόχρονα να στήνονται πιο σέξι.