Για όλες και όλους εσάς που βγήκατε από το The Shape of Water «ενθουσιασμένοι» από την ερωτική σκηνή της πρωταγωνίστριας με τον άνθρωπο-ψάρι, υπάρχει ελπίδα.

 

Η ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, υποψήφια για 12 Όσκαρ, παρουσιάζει τον έρωτα μιας καθαρίστριας με έναν ανθρωπόμορφο τέρας - προϊόν επιστημονικών πειραματισμών.

 

Αν και το φιλμ είναι γεμάτο από σκηνές σεξ, σε καμία δεν αποκαλύπτεται η ακριβής ανατομία του ανθρώπου-ψαριού.

 

Ωστόσο, χάρη στον καλλιτέχνη που κυκλοφορεί στο tumblr με το ψευδώνυμο XenoCatArtifacts, η «εμπειρία» του σεξ με ένα υβρίδιο ανθρώπου-θαλάσσιου πλάσματος είναι πλέον προσιτή σε όλους.

 

 

 

Ο καλλιτέχνης που δημιουργεί sex toys εμπνευσμένα από τέρατα, δημιούργησε έναν δονητή που δίνει (πλαστική) σάρκα και οστά στο γενετήσιο όργανο του φανταστικού ήρωα.

 

Με κωδική ονομασία «Σχήμα του Αμαζονίου», ο δονητής έχει μήκος 15,24 εκατοστά και πλάτος 6,35 (στη βάση του).

 

 

 

Τα χρώματα με τα οποία ο δημιουργός φιλοτέχνησε τον δονητή είναι ίδια με αυτά του ήρωα στην ταινία: σκούρο μπλε, βαθύ πράσινο και χρυσό - κάτι ανάμεσα σε ναυάγιο και όστρακο που φωσφορίζει εκθαμβωτικά στο υπεριώδες φως.

 

Το προϊόν έχει ήδη εξαντληθεί, λίγες μόνο ημέρες πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και πολλοί είναι οι χρήστες που παρακαλούν τον δημιουργό να ανανεώσει τα αποθέματα.