Αν οι Wes Anderson, Quentin Tarantino, Alfonso Cuarón και Michael Bay έκαναν εγχειρίδια μαγειρικής στο Facebook

Αν οι Wes Anderson, Quentin Tarantino, Alfonso Cuarón και Michael Bay έκαναν εγχειρίδια μαγειρικής στο Facebook Facebook Twitter
0

Τα tutorial μαγειρικής συνιστούν ένα σταθερά ανερχόμενο είδος βίντεο με αυξανόμενη απήχηση, ειδικά στο Facebook, ασχέτως που τις περισσότερες φορές οι χρήστες τα παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι μεν εντελώς μηχανικά δε. Κατά κάποιον τρόπο έχουν γίνει κάτι σαν «οπτικό λεξικό» στην κατηγορία συνταγές, αφού χωρίς πολλά λόγια συνοψίζουν σε λίγα δευτερόλεπτα τον τρόπο να φτιάξεις από την πιο απλή ως την πιο σύνθετη γαστριμαργική λιχουδιά. 

Φυσικά με τον καιρό έχουν εξελιχθεί, καθώς οι δημιουργοί τους πλέον προσθέτουν ανά περίπτωση μια καλλιτεχνική λεπτομέρεια που θα κάνει το βίντεο πιο ελκυστικό αισθητικά, προσέχοντας περισσότερο το πλάνο ή επιλέγοντας πιο προσεκτικά τα μαγειρικά σκεύη που θα χρησιμοποιηθούν. 

Αν οι Wes Anderson, Quentin Tarantino, Alfonso Cuarón και Michael Bay έκαναν εγχειρίδια μαγειρικής στο Facebook Facebook Twitter

Ωστόσο, κανείς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να αγγίξει στο ελάχιστο την φαντασία και την δημιουργικότητα του David Ma, food stylist και παραγωγού βίντεο, ο οποίος κατάφερε να απεικονίσει με επικό τρόπο το πώς θα έμοιαζαν τα tutorial μαγειρικής αν τα είχαν σκηνοθετήσει μερικά μεγαθήρια της τέχνης.

Η σειρά *#foodfilms απαντά στο τι θα γινόταν αν ο Wes Anderson έφτιαχνε S'mores, ο Alfonso Cuarón τηγανίτες, ο Quentin Tarantino σπαγγέτι με κεφτέδες και ο Michael Bay βάφλες:

Wes Anderson

    

Alfonso Cuarón

 

 

 

Quentin Tarantino

 

Michael Bay

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ