Την αφοσίωση και την αγάπη ενός γλυκύτατου σκύλου για την έγκυο αφεντικίνα του, κατέγραψε ο φακός της φωτογράφου Κριστίν Αν. 

 

Η επαγγελματίας φωτογράφος απαθανάτισε τη γέννηση του μωρού της Μπρουκ, στο πλευρό της οποίας ήταν, καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού, ο άντρας της, Στίβεν, η μαία Τζένι και φυσικά το τετράποδο κόργκι της, ο Ρέιντζερ. 

 

Η Αν δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες από το αρχείο της στο facebook, συνοδεύοντας τα συγκινητικά στιγμιότυπα με τις αναμνήσεις της. 

 

 

 

 

 

«Από τη στιγμή που πέρασα το κατώφλι της πόρτας, ο Ρέιντζερ ήταν ενθουσιασμένος. Μπορούσες να καταλάβεις πως ήξερε ότι κάτι θα συμβεί. Ήρθε να με χαιρετήσει και αμέσως επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρα που βρισκόταν η ετοιμόγεννη Μπρουκ».

 

«Ήταν πολύ περίεργος για το τι θα γίνει. Έμεινε ξαπλωμένος δίπλα στο κρεβάτι, κοιτάζοντας την Μπρουκ. Η παρουσία του κάλμαρε κάπως την ατμόσφαιρα, από την ένταση της αναμονής», λέει η Κριστίν.

 

«Κάθε λίγο σηκωνόταν, πηδούσε στο κρεβάτι και έδινε ένα "φιλί" στη Μπρουκ για να της δώσει δύναμη. Ήταν τόσο όμορφη εικόνα. Πήρα όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούσε από την αλληλεπίδρασή τους γιατί ήξερα ότι είναι κάτι μοναδικό».


Όταν γεννήθηκε το κοριτσάκι της Μπρουκ, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σαλόνι, ο Ρέιντζερ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και έτρεξε αμέσως να συναντήσει το νέο μέλος της οικογένειας, δείχνοντας την αγάπη του. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.facebook.com/kristinannphoto