0
NOWNESS

Μέσα στον ιδιαίτερο κόσμο της Mandarin pop

Σκουρόχρωμοι παγετώνες, εντυπωσιακές σπηλιές, αμμώδεις παραλίες σε μαύρους τόνους και λιμνοθάλασσες που φωτίζονται μόνο από τη λάμψη της σελήνης περιλαμβάνονται στο τελευταίο μουσικό βίντεο της Κινέζας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Bibi Zhou.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια στο παραπάνω βίντεο έχει αναλάβει ο Καναδός κινηματογραφιστής Jodeb, ενώ ο τίλος «Lunar» λειτουργεί ως μια οπτική μεταφορά για την αυτογνωσία, τη δύναμη των γυναικών και τη συναισθηματική αστάθεια. 

«Το βίντεο αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας εσωτερικός αγώνας, σε συνδυασμό με τα απεγνωσμένα πολλές φορές μέτρα που παίρνουμε σε αυτόν τον αγώνα», λέει ο Jodeb που με τα γραφικά του μετατρέπει την Zhou σε μια δισδιάστατη μαριονέτα που καταφέρνει να ελέγξει τις ζωές των πάντων γύρω της. 

«Θέλησα κατά κάποιον τρόπο να δημιουργήσω ένα έργο ζωγραφικής με κίνηση, το οποίο να περιλαμβάνει έναν δυϊσμό ανάμεσα στις δυνάμεις που δε μπορούμε να ελέγξουμε, όπως είναι το φεγγάρι και η βαρύτητα, και οι εσωτερικές μάχες που δίνουμε όλοι ως άνθρωποι».  

@Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ