0
NOWNESS

Run: Mια αποστολή σε επικίνδυνο έδαφος

Ο σκηνοθέτης Jacob Harmer εξηγεί την έμπνευση πίσω από την μικρού μήκους ταινία του: "Το Run είναι πιο προσωπική ταινία μου μέχρι σήμερα. Ο πρωταγωνιστής είναι στην πραγματικότητα ο αδελφός μου και τρέχει σε μια διαδρομή την οποία μάθαμε από τον πατέρα μας, όταν πια είχαμε μεγαλώσει αρκετά για να τρέχουμε μαζί του.

Οι αναμνήσεις του Joe μεταφέρονται μέσω της φωνής ενός νεαρού αγοριού που τον ενσαρκώνει στην ηλικία που ήταν πριν είκοσι χρόνια. Αντιπροσωπεύει τις ζωντανές αναμνήσεις της γης που του έρχονται στο μυαλό κάθε φορά που ανατρέχει στο μονοπάτι που κληρονόμησε, ένα μονοπάτι που δεν υπάρχει σε χάρτες: Τη στιγμή που είσαι εκεί έξω, είσαι μόνος. Οι τραυματισμοί, οι κατολισθήσεις και η πιθανότητα να εγκλωβιστείς είναι σημαντικά ρίσκα, όταν μόνος τρέχεις μια τέτοια άγρια διαδρομή.

Ήθελα να μεταφέρω την ιδέα ότι η κληρονομιά, μας αγκιστρώνει στις ρίζες μας, ενώ επίσης μας δίνει τη βάση για να σχεδιάζουμε τα οράματα μας για όσα μπορεί να προκύψουν. Εν κατακλείδι ήθελα να δείξω πώς οι απεριόριστες δυνατότητες του μέλλοντος μπορεί να απελευθερωθούν μέσα από τη σύνδεση με το το παρελθόν."

VIA NOWNESS

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ