0
NOWNESS

Τα Harrods υμνούν την μοντέρνα αρρενωπότητα με ένα χορευτικό βίντεο

Tο Men's Superbrands, που βρίσκεται μόνο στο πολυκατάστημα Harrods στο Νάιτμπριτζ του Λονδίνου, είναι ο νέος παγκόσμιος κόμβος για πολυτελή ανδρική ένδυση και ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για όποιον αναζητά ρούχα κορυφαίων σχεδιαστών.


Στην βιρτίνα του Men's Superbrands βρίσκονται ρούχα οίκων όπως των Luis Vuitton, Gucci, Prada, Balenciaga και Ermenegildo Zegna.


Ο καταξιωμένος Βρετανός φωτογράφος, Campbell Addy, σκηνοθετεί το βίντεο στο οποίο συμμετέχουν τέσσερις χορευτές που εξερευνούν την κίνηση ανάλογα με την αυθεντική τους ταυτότητα.


Ο κάθε ένας από τους χορευτές εξερευνά τον κιναισθητικό του χώρο σε, εν μέρει, μη χορογραφημένες λήψεις. Είτε είναι λουσμένοι με φωτεινά χρώματα είτε κρυμμένοι στη σκιά, στο τέλος οι κινήσεις των χορευτών συμπίπτουν ώστε να δημιουργήσουν ένα ενωμένο χορευτικό σύνολο.  Ο νέος χώρος των Harrod's ενέπνευσε τον σκηνοθέτη ώστε να χρησιμοποιήσει την χορευτική τέχνη ενώνοντας διαφορετικές φυλές και διαφορετικές μορφές αρρενωπότητας.


Για περισσότερα από 180 χρόνια τα Harrods έχουν προσφέρει μία πλατφόρμα δημιουργικότητας στην μόδα, στις καλές τέχνες και στα πολυτελή αγαθά. To λανσάρισμα του Men's Superbrands, σχεδιασμένο από την βραβευμένη εταιρεία εσωτερικής διακόσμησης David Collins Studio, είναι ένας χώρος που περιλαμβάνει 19 μπουτίκ διαφορετικών οίκων.

@Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ