0
NOWNESS

Με αποκαλούν «Jon The Bus»

Μια δήλωση από τον σκηνοθέτη Τσάρλι Γκράλυ:

«Γνωρίζω τον Jon για πολλά χρόνια. Δημιουργεί για χάρη της δημιουργίας χωρίς να έχει κάποιο προφανή στόχο. Βλέπει τον κόσμο πολύ διαφορετικά από όλους τους άλλους. Ακόμα και οι πιο συνηθισμένες κουβέντες μπορούν εύκολα ξεφύγουν σε ένα ταξίδι στο χρόνο ή στο πώς ο σκύλος του, ο Τέντι, έχει μια μαγική αύρα. Εκτός από όλες τις υπέροχες δημιουργίες του, το πιο απίστευτο χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει μια καρδιά από χρυσό. Είναι μια ευγενική, συνεσταλμένη ψυχή που δεν θα έλεγε ποτέ κακή λέξη για κανέναν.

Είναι ένας ντροπαλός χαρακτήρας, οπότε να και συμφώνησε να κάνει την ταινία, δεν ήμασταν σίγουροι πώς θα αντιδράσει. Όμως ανοίχτηκε πολύ περισσότερο από ό, τι περιμέναμε. Καταγράψαμε ατελείωτες συνομιλίες. Μας έδειξε φωτογραφίες από το παρελθόν του.

Καταλήξαμε να έχουμε πάρα πολύ υλικό που κάλυπτε πολλά και διαφορετικά θέματα. Η πρόκληση ήταν πώς θα μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε όλα αυτά μαζί. Αποφασίσαμε λοιπόν να τα αναμύξουμε όλα και να συνδέσουμε την ιστορία μέσα από τα θέματα του χρόνου και της φύσης. Το αρχικό τέλος ήθελε τον Jon να απαγγέλλει το Desiderata από τον Αμερικανό συγγραφέα Max Ehrman, που είναι το αγαπημένο του ποίημα. Χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να το βάλουμε τελικά μια και επιτύχαμε τον ίδιο στόχο αφήνοντας τον Jon να είναι ο ίδιος ο εαυτό του.

Αυτό που είχα στο μυαλό ήταν να φτιάξω μια ιστορία του πως είναι να βλέπει τη ζωή με θετικό τρόπο. Βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα ταραχώδη εποχή και είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητικό να ακούμε την άποψη του Jon. Είναι ελπιδοφόρο και έχει να κάνει με το να βλέπει κανείς πέρα από τα προβλήματα που προκύπτουν στην ζωή, να μπορεί να βλέπει την μεγαλύτερη εικόνα και την ομορφιά του κόσμου».

@Νowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ