0
NOWNESS

Ατρόμητοι ταυρομάχοι στην πιο εμβληματική αρένα της Πορτογαλίας

Μία νέα ταινία από τους σκηνοθέτες Miguel Coimbra και Marco Espirito Santo που ακολουθούν μια ομάδα Πορτογάλων ταυρομάχων που αψηφούν τον θάνατο. Ενισχυμένη με την ωμή, πειραματική, πρωτότυπη μουσική απόδοση του Δανού- Πορτογάλου παραγωγού Mikkel Solnado, η ταινία καταγράφει τις οικείες στιγμές που μοιράζονται οι ατρόμητοι μαχητές της Forcados Amadores de Montemor καθώς επιστρέφουν στην πιο εμβληματική αρένα της Πορτογαλίας για πρώτη φορά από το θάνατο του πρώην ηγέτη τους. Εδώ, οι σκηνοθέτες μιλούν για το έργο:

« Οι Forcados είναι γνωστοί ως ομάδα αυτοκτονίας στις ταυρομαχίες καθώς έρχονται αντιμέτωποι με ταύρους που ζυγίζουν τουλάχιστον 800 κιλά. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς ταυρομάχους, που τείνουν να είναι πομπώδεις και λαμπεροί, αυτοί είναι νέοι άνδρες με μεγάλες καρδιές και ακόμη μεγαλύτερο θάρρος και δουλεύουν ομαδικά ως αδελφότητα.

»Όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία να καταγράψουμε την ελίτ των Forcados Amadores de Montemor τη νύχτα που θα επέστρεφαν στη μεγαλύτερη αρένα της Πορτογαλίας, για πρώτη φορά χωρίς τον αρχηγό τους, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στη συλλογική δύναμη τους και να την προβάλλουμε όσο πιο ωμά και ρεαλιστικά μπορούσαμε.»

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ